Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vstřikovač na LPG - NUTNÉ !!!

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, prosím o radu.

Dneska jsem vezl auto na prodej a po cestě mi zkolabovalo LPG.

Mam tam Holanďana AG-DGI rv.2000.

Při rozjezdu a přepnutí z benzinu na plyn ve vstřikovači začne rychle cvakat a auto chcípne (podobnej zvuk jako když cvaká cívka).

Nemá někdo radu, jestli se to dá opravit samo-doma?

Nebo nemá někdo ten vstřikovač na prodej?

Je na fotce:

374_DSC08376_.jpg

Odesláno

Jezdím již třetím autem na LPG od roku 1994 ale v životě bych si na plyně neopravoval nic doma jako laik :bojim (možná tak prasklou sponu, nebo zteřelou hadici). Doporučuji navštívit nejbližší servis LPG - znám několik případů ze svého okolí, kdy domácí kutil opravoval LPG a pak sbíral auto po poli (to byl ten nejhorší případ).

Odesláno

Kdo neriskuje, nežije :D

Ne, vážně... Dělal jsem si komplet repasi. Ze začátku drobet bobky. Při kompletaci a zprovoznění taky. Ale vyměnit několik membrán není nic složitého. Navíc poradil Ferry, začež mu DÍK. V servisech mi to udělat nechtěli. Maximálně nabízeli instalaci nového systému za 20 a víc tisíc Kč. Což nejsem blázen, raději si za 1600,- vyměním pár gum.

Bohužel to potřebuju co nejrychleji opravit a v servisu mi řekli nejdřív příští týden za 2-3000,- Přinejhorším to tak dopadne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...