Capa Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Ahojte, prosím o radu. Dneska jsem vezl auto na prodej a po cestě mi zkolabovalo LPG. Mam tam Holanďana AG-DGI rv.2000. Při rozjezdu a přepnutí z benzinu na plyn ve vstřikovači začne rychle cvakat a auto chcípne (podobnej zvuk jako když cvaká cívka). Nemá někdo radu, jestli se to dá opravit samo-doma? Nebo nemá někdo ten vstřikovač na prodej? Je na fotce: Citovat
bereg Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Jezdím již třetím autem na LPG od roku 1994 ale v životě bych si na plyně neopravoval nic doma jako laik (možná tak prasklou sponu, nebo zteřelou hadici). Doporučuji navštívit nejbližší servis LPG - znám několik případů ze svého okolí, kdy domácí kutil opravoval LPG a pak sbíral auto po poli (to byl ten nejhorší případ). Citovat
Capa Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 Kdo neriskuje, nežije Ne, vážně... Dělal jsem si komplet repasi. Ze začátku drobet bobky. Při kompletaci a zprovoznění taky. Ale vyměnit několik membrán není nic složitého. Navíc poradil Ferry, začež mu DÍK. V servisech mi to udělat nechtěli. Maximálně nabízeli instalaci nového systému za 20 a víc tisíc Kč. Což nejsem blázen, raději si za 1600,- vyměním pár gum. Bohužel to potřebuju co nejrychleji opravit a v servisu mi řekli nejdřív příští týden za 2-3000,- Přinejhorším to tak dopadne... Citovat
Pinďa Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Ahojky, asi Ferry tady psal, že v Jihlavě je někdo, kdo umí repasi těchto vstřikovačů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.