BrankoKK Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 ahojte! pocuvajte, mam problem, ze mi pri brzdeni z akejkolvek rychlosti zacne neskutocne hadzat s volantom, niekedy mam pocit ze az skoro vyleti vonku. takisto pri jazde pocut, ze z laveho predneho kolesa sa do kabiny prenasa taky dunivy zvuk a niekedy ked vytacam volant dolava, pocujem ze na tom kolese nieco klepe, a co je najhorsie, na brzdovom pedali citit dost silne vibracie. v servise si s tym nevedeli dat rady, tak ak mal niekto podobny problem, dajte vediet, lebo bojim sa s tym jazdit, fest diky za pomoc! P. S. : mam trojliter benzin, takze su tam vpredu brzdy od bremba, auto je po vymene kotucov a oblozenia, odvtedy som najazdil asi 400 km a kvoli tej oprave som sa klepol poriadne po vrecku! Citovat
Leo Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 A před výměnou to nedělalo? Byla změřena házivost kotouče po nasazení na náboj? Asi bych to viděl na reklamaci provedené výměny. Citovat
BrankoKK Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 mal si pravdu, bola tam na hovno hadzavost kotuca po nasadeni na naboj, diky moc kamo! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.