paul jane Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 je to vejprask ty kola jsou brutalni :super Citovat
Rejty Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 tak jsem vymenil olej..misto 5w40 jsem dal 10w40 a hydrostely utichli,motor se celkove sklidnil,jen po raním startu se proste cely klepe v silenblocich..dela to uz od vyroby a nevim co s tim:myslim:myslim sem rad ze sem to zacal davat do kupy...a dobre je taky to ze dynamika vubec neutrpela:-D to jede furt jak splaseny:-D:D:D [upravil dne 20/6/10 Rejty] Citovat
P4WLYK Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 tak myslim že dynamiku na použitym oleju moc nepoznáš :-) a jinak já bych spiš právě řekl že když dáš hustějši olej, tak že utichnou... nevim no... ale hlavni je, že jsou zticha. A taky bych řekl že po startu se klepe každej motor :D po studenym teda Citovat
Rejty Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 ja to natocim pak na video:-D to se klepe v rozmezi 8cm:blicismajlik Citovat
Fusion Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Tvrdší silenbloky, ale 8cm mě možna lítá 1,9d zastudena v zimě. Citovat
MCabman Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 na tých kolesách to auto postúpilo o level vyššie ... Citovat
Rejty Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 dikec..az se to vylesti..poradne se slicuji lemy:) a do kol zlate sroubky,tak to bude o par levelu vys..typuju to tedka tak na level 4 v prince of persia..ten byl sakra tezkej:-D:roker Citovat
P4WLYK Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 dyť ty kola maj pokličky, tak zlaty šrouby nebudou vidět ne? nebo mysliš obvodovy? btw měl bys hodit do laku ten předek, vypadá to jak kdybys to někam poslal Citovat
MCabman Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Původně zaslal: Rejty dikec..az se to vylesti..poradne se slicuji lemy:) a do kol zlate sroubky,tak to bude o par levelu vys..typuju to tedka tak na level 4 v prince of persia..ten byl sakra tezkej:-D:roker mojmu autu dávaš aký level ? Citovat
Rejty Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 ty mas tak level 6 z 10...pac to ams nalakovane a strasne libive to auto:) ale porad je co zlepsovat:) Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 no jo no mas to pekne ty kola tomu fakt slusej uz se nemuzu dokackat az to budes mit v tom novem laku :-) ja planuju tedkon uz ty kola opravit a hodit do bile:-) jen jeste sehnat nejake desticky co neprasej no :-) Citovat
Rejty Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 hm hlavne ne feroda:-D ATE mne neprasi a to mame stejne brzdy Citovat
P4WLYK Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 já myslel že Feroda jsou v pohodě ne? no co už... každopádně si myslim, že prášit budou všecky... Citovat
MCabman Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Původně zaslal: Rejty ty mas tak level 6 z 10...pac to ams nalakovane a strasne libive to auto:) ale porad je co zlepsovat:) ďalší level bude ten nastavitelný podvozok čo mi príde za týždeň Citovat
BrankoKK Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 tak som presiel cele vlakno, trochu fuska:D vymakany projekt kamo, ozaj Citovat
Rejty Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 tos mel co delat..dekuji za chvalu:) tvoje auti je taky v pohode:) Citovat
Rejty Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 tak hosi dneska sem se odstheoval,,tedy respektive byl sem vystrnazen z naseho domu,takze mam new byt..zatim pronajem a dal se uvidi..diky kamaradovi co mi zachranil krk:)))) zitra hodim foto..to znamena ze nez urovnam dluhy..dame si oddych na chvilku od tjuninku,pac musim zaridit byt a veci okolo..:-Dmno nci to nemeni na tom ze do konce prazdnin to chci mit v laku..17 cervna mne ceka technicka tak musim nekoho poprosit aby mne pucil 15\" kola a udelam STK:-D Citovat
peugeot09 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Auto máš pěkný a kamaráda si hodně moc važ. Byl jsem na tom dost podobně, jenže na mě se jako obvykle všichni vys**li (znáš to, v nouzi poznáš opravdového přítele), tak jsem se v tom musel vykoupat sám. Citovat
P4WLYK Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 tak to Vám kluci nezávidim... ještě že zatim bydlim u našich ale taky ještě nemám věk abych bydlel jinde... Citovat
Rejty Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 pawlyk.....ja tajky bydlel u nasich...jenze sem bydlel misto sestrenice..a hodne u mne je moje slecna,mno a ona se vratila domu po 2 letech,za ty 2 roky mne ani nenapsala ahoj ani zpravu nic,,prijede a proste mi oznami mno vyhvizdni to je moje ja tady driv bydlela,co proste sliby moji babicky ze tam zustat muzu tam kde jsem jsou uplne k hovnu pac mi vcera rekla ze ji tam chce mi a ja mam jit nekam.... Peugeot09..opravdove kamarady mam jen 2, Gambace kteremu sem calounil modrou 206,ten co mne nabidl je naprosto uzasne!!kdyby se cokoli delo,mam misto u neho v hradci:),tohle by pro mne nikdo neudelal!!!!! mno ale byt sem sehnal od kamarada Fanyho..schodou okolnosti ma taky peugeota,307 SW,na nem mne taky ceka prace čalouneni,pak také uvidite foto...takze sem to nejak vyresil a ted tam jedu podivat se za svetla a dam foto..... BTW,JINAK MODRA 206 GAMBAČE PROSLA ZVENKU NĚJAKÝMY ZMĚNAMIA ZA 14 DNI PROBEHNE FOCENI DO ČASOPISU TUNING MAGAZINE,TAKŽE KDYBY JSTE SI CHTELI POCIST TAK PAK MATE MOZNOST:)))ALE JAK VYPADA SE NECHTE SE PREKVAPIT:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.