Rejty Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 tak jsem se rozhodl dolakvat predni naraznik upravit zadni a nalakovat zadni k tomu kapotu masku listy a lemy...celolak nebude..........PROTOŽE!!!!!!...... Citovat
Rejty Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 mne ten stroj tak dlouho uz uchvacuje..seru na passata.....tohle fakt ci! Citovat
Rejty Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 dneska sem si na ni zas sedl..ma ji jeden muj zakaznik..on ma tedy tri motorky ale ja do nej porad hucim at mi ji proda:-D Citovat
Andreww Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Ten zadek ovšem musí k zemi:D Být tebou, tak si radši koupím skútra od Peugeotu:P:D:D:D [upravil dne 17/8/10 Andreww] Citovat
Rejty Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 hoši tahle motorka je muj sen...tenkrat sem se rozhodoval jestli auto nebo motorku a vyhralo to auto a shodou nahod prave pežot..nedam na neho dopustit i kdyz ted zas mesic stoji na špalkach.......tenle tyden beru vyplatu tak to dam do kupy snad...ta motorka se pohybuje od 150 do 200 tisic..planuji ze ji na jare poridim:) Citovat
Rejty Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 tady jeste fotka jakou bych chtel barvu.....snad na to za ten podzim vydelam:) Citovat
Skullman Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 hm, za pul roku vydelat 150 tis., to musis mit super praci Citovat
Rejty Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: Skullman za 30 mesicne? To bych taky chtel každemu podle zasluh.. nemam to porad.......:-D ale taky nestradam.ale rikam neni to dulezite.........nejak zit a bydlet musis...pak jeste musim udrzovat naradi a sekacky v poradku to stoji hodne...a co zbyde rozdelim mezi puga a neco nasetrim.... a pak si enco koupim vid:-D;) Citovat
Rejty Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 sem si dneska udelal radost..koupil jsem si novou aku vrtacku:))))) http://milwaukee.tccommunications.co.uk/product/index/p/23/id/6 Citovat
Rejty Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 huraaaa. zavarena vana 400 kc....novej olej 1000 kc...TEC 2000 - 400kč....olejovy filtr 150 kč...lozisko SKF 1440 kč ta radost...!!! K NEZAPLACENÍ.......Kredit card MASTER CARD... at zijou kreditky..dneska sem vsecko koupil...mam radost budeme o vikendu jezdit konecne...akorat se mne hly plotenky,tak to dneska nedam do kupy. a to sem moc chtel...ale zase bude pegynka jezdit...... Citovat
Rejty Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 vrtacku mam ozkousenou navrtala uz asi 2000 vrutu za 2 dny...takze jede fakt bombove....zacinam mit opet radost ze sveho auta..budeme jezdit,dodelam lemy..penize na to uz sou tesim se Citovat
NAVY1 Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: Rejty ...zacinam mit opet radost ze sveho auta..budeme jezdit,dodelam lemy..penize na to uz sou tesim se tak to je len dobre, tvoje vláknu tu už začínalo chýbat.. Citovat
Rejty Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 UZ PRES MESIC SEM NA AUTO NESAHL,NEJELO,JEN SMUTNE STOJI NA SPALCICH:( UZ MUSI JEZDIT..DNESKA MAM ZADA TROCHU LEPSI TAK SE NA TO PODIVAM...ALE OHNOUT SE NEMUZU MNO:-d A UZ MNE TO ZACALO FAKT CYHBET...NIKDY SE TE ZAVISLOSTI NEZBAVIM....PROSTE MUJ ZIVOTNI STYL!!!!!!! Citovat
Rejty Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 tak dalsi novinka..dneska budeme delat folie:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.