Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem se rozhodl dolakvat predni naraznik upravit zadni a nalakovat zadni k tomu kapotu masku listy a lemy...celolak nebude..........PROTOŽE!!!!!!......

Odesláno

dneska sem si na ni zas sedl..ma ji jeden muj zakaznik..on ma tedy tri motorky ale ja do nej porad hucim at mi ji proda:-D

Odesláno

hoši tahle motorka je muj sen...tenkrat sem se rozhodoval jestli auto nebo motorku a vyhralo to auto a shodou nahod prave pežot..nedam na neho dopustit i kdyz ted zas mesic stoji na špalkach.......tenle tyden beru vyplatu tak to dam do kupy snad...ta motorka se pohybuje od 150 do 200 tisic..planuji ze ji na jare poridim:)

Odesláno
Původně zaslal: Skullman

za 30 mesicne? To bych taky chtel :D

každemu podle zasluh.. nemam to porad.......:-D ale taky nestradam.ale rikam neni to dulezite.........nejak zit a bydlet musis...pak jeste musim udrzovat naradi a sekacky v poradku to stoji hodne...a co zbyde rozdelim mezi puga a neco nasetrim....:) a pak si enco koupim vid:-D;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

huraaaa. zavarena vana 400 kc....novej olej 1000 kc...TEC 2000 - 400kč....olejovy filtr 150 kč...lozisko SKF 1440 kč

ta radost...!!! K NEZAPLACENÍ.......Kredit card MASTER CARD...

at zijou kreditky..dneska sem vsecko koupil...mam radost budeme o vikendu jezdit konecne...akorat se mne hly plotenky,tak to dneska nedam do kupy. a to sem moc chtel...ale zase bude pegynka jezdit......

Odesláno

vrtacku mam ozkousenou navrtala uz asi 2000 vrutu za 2 dny...takze jede fakt bombove....zacinam mit opet radost ze sveho auta..budeme jezdit,dodelam lemy..penize na to uz sou tesim se

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

...zacinam mit opet radost ze sveho auta..budeme jezdit,dodelam lemy..penize na to uz sou tesim se

tak to je len dobre, tvoje vláknu tu už začínalo chýbat..

Odesláno

UZ PRES MESIC SEM NA AUTO NESAHL,NEJELO,JEN SMUTNE STOJI NA SPALCICH:( UZ MUSI JEZDIT..DNESKA MAM ZADA TROCHU LEPSI TAK SE NA TO PODIVAM...ALE OHNOUT SE NEMUZU MNO:-d A UZ MNE TO ZACALO FAKT CYHBET...NIKDY SE TE ZAVISLOSTI NEZBAVIM....PROSTE MUJ ZIVOTNI STYL!!!!!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...