Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nápad super:D :D :D len čo na to trpazlici v zelenej uniforme???

dobry den pane řidici,tak ta zadni SPZtka je za 5000 a technicak mi tady rovnou nechte:D:D:D:D

Odesláno

Bude to paráda.Hele co sehnat nárazník z něčeho co má SPZ dole (205,309,306,405,406 atd.) a navažit do nárazníku:myslim

PS: Viděl jsi 206plus? Ty zadní světla nejsou špatný,třeba by pasovali a byli by origo:D

Odesláno

tak videl jsem plusku..predek hroznej,zadek taky..jedine co se mi libi jsou zadni svetla a palubka z 207:papa

Odesláno

sou hezky :):super ale jeste vic se mi libej zrcatka pro vyvoz do malajsie:)))) aspon bych tam nemusel mit ty bobky z blatniku:-D

[upravil dne 8/6/10 Rejty]

Odesláno

ty jo se to nejak posralo ten prispevek....zkuste nekdo pohledat ty zrcatka PLS:-DF ja je hledam dlouho:-D:myslim

Odesláno

podla mňa tie zrcatka nie su origo...tie blinkre su tam dorabane.....taky pasik na aukre kupiš za par korun a budeš isch napajať namiesto tych bočných čo máš v blatniku

Odesláno

hodim tu rmdku oranzovcou ze skaly..potrebuju 0,5 podlozky s presnou stredovou dirou,pac sem vyzvejkal 8 sroubu......+ delsi srouby potrebuju nez origo..ty co mam sou na 2 cm podlozku:((((:bojim:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...