L.I.P.O.8 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 jestli nárazník tak tenhle http://www.rusmich-tuning.cz/Naraznik-predni-pro-PEUGEOT-206-s-pripravou-pro-mlh-svetla-o-prumeru-13mm_g22209.html Citovat
Fr3sh Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Sem si vsim ze mas stejnou radicku(kouly)...pokazdy kdyz vidim tenhle kovovy hnus rano v ty zime..nechce se mi vubec radit Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Neříkám ať ho kupuje,ale tenhle styl tomu sluší.Podle mě je lepší origo prodloužený než nějaký hybrid Citovat
Rejty Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 taksem dneska odvezl predni stribrny naraznik na svařeni..do tydne bych pro neho mel jet..dneska predelam jeste jeden plastik co se mi v lete nepovedl,pac uz sem se na to nemohl divat:) Citovat
Rejty Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 tak sem nejak nasel svymu autu sestřičku...v lete to budou skoro dvojcata,pac moje auto az na par detailu bude nemlich to same:-D Citovat
Rejty Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 ty jo:) chci leeeeeeeeeeeeeeeeeeetoooooooooooooooo Citovat
$ Torrez $ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Rejty :no do hajzlu tak to bude paráda:super.Tahle 206 je fakt luxusní.Jinak ten lak závidim no Citovat
agresssor Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 jinak tohle lizo co tam ma, tak by mela mit ze svy 106ky keitynka:) Citovat
Bloodeye Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Ten potah proti kamienkom je hnusny... Neviem,preco to je teraz taky hit,aj na zrazoch to mal kazdy na kapote... Aj trabanty... Kazi to cely image auta... to si tam dufam nedas Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Bloodeye: s tím souhlasim. při provozu to ještě uznavam. ale když to nekde stoji na srazu tak je to hrozny. Citovat
Grlik Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 No ono je fakt že je ten potah hnus ale tehle 206ce to sluší tak proč to nevyskoušet když už si v tou čalou nictví tak zběhlý. Ale jak jsem se pozorně dival na tu sestřičku tak má i přední mlhovky a nevypadá to vubec špatně. Jinak je to moc pěkná sestřička dokonce i ty černě lakované vrchyní díly nárazníku vypadají velice pěkně. Citovat
Rejty Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Bloodeye Ten potah proti kamienkom je hnusny... Neviem,preco to je teraz taky hit,aj na zrazoch to mal kazdy na kapote... Aj trabanty... Kazi to cely image auta... to si tam dufam nedas hm pro mne je to desingnová uchylka...mne treba na 206kach hrozne vadej kridla,treba co mas ty na CC:-D to bych si tam nikdy nedal zase,takze rikam ze je to utazka vkusu. CHci t na auto ze 2 duvodu..budu mit nalakovany kompletne predek(kapota,naraznik a blatniky a tajy se mne to desne libi:) Narazniky budu mit 2..jeden s mlhovkama ktere tedkon budu predelavat a pak zavareny komplet:) Citovat
Bloodeye Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: Bloodeye Ten potah proti kamienkom je hnusny... Neviem,preco to je teraz taky hit,aj na zrazoch to mal kazdy na kapote... Aj trabanty... Kazi to cely image auta... to si tam dufam nedas hm pro mne je to desingnová uchylka...mne treba na 206kach hrozne vadej kridla,treba co mas ty na CC:-D to bych si tam nikdy nedal zase,takze rikam ze je to utazka vkusu. CHci t na auto ze 2 duvodu..budu mit nalakovany kompletne predek(kapota,naraznik a blatniky a tajy se mne to desne libi:) Narazniky budu mit 2..jeden s mlhovkama ktere tedkon budu predelavat a pak zavareny komplet:) Ja ti tvoj vkus neberem,len nechapem,naco si \'\'tuneri\'\' tento antikamienkovy\'\'zazrak\'\' nasadzuju na zrazoch Moze to byt prakticka vec,ale nelakujes si kapotu preto,aby si ju cely rok a na zraze zakryval. Vlastne usetris na laku,aj tak nebude pol kapoty vidno a druhu polku nalakovanu mas,nie? Papierova clona na okno je tiez prakticka vec,asi si ju nasadim na zraze :D:D [upravil dne 5.2.2010 Bloodeye] Citovat
Rejty Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Ti řeknu proč,protože je to hezke pro nektere,a taky pro mne:) porad ti mozu odpevedet stejne:D ja nechapem jak si nekdo na auto muze dat kridlo,kdyz to stejne funguje až od 140 kilometrove rychlosti:-D nechci se nejak hadat,ja sem an to uchyl,mne se to libi..kdybych mel kese,tak predni naraznik obtahnu bežovou kuži:)taky je to zybtecnost ale mne se to proste libi:) Citovat
$ Torrez $ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Rejty :nenech se odradit;).Je to super já našetřim a taky do toho půjdu.A na srazech si jí tam taky budu nechávat nasazenou:D.Je to rozhodně lepší než ověsit auto spoilerama:super. Citovat
Rejty Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 ne asi..uplne epesnost...a nejvic je tahle 307 s tim naraznikem..!!!!!! Citovat
$ Torrez $ Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Rejty ::super:super.No jo Belgie tam je to trochu jinde:). Citovat
Rejty Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 tak sem si dovezl novou podlahu kufu:) budu delat dvojite dno abych schoval kabely od muziky a trochu si pak pohral s tim kufem,misto na naradi a potrebne vedi a tak:ú snad tohle bude zatim v kombinaci s černym mikroplyšem libit:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.