Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taksem dneska odvezl predni stribrny naraznik na svařeni..do tydne bych pro neho mel jet..dneska predelam jeste jeden plastik co se mi v lete nepovedl,pac uz sem se na to nemohl divat:)

Odesláno

tak sem nejak nasel svymu autu sestřičku...v lete to budou skoro dvojcata,pac moje auto az na par detailu bude nemlich to same:-D

Odesláno

Ten potah proti kamienkom je hnusny... Neviem,preco to je teraz taky hit,aj na zrazoch to mal kazdy na kapote... Aj trabanty...

Kazi to cely image auta... to si tam dufam nedas :nevim

Odesláno

No ono je fakt že je ten potah hnus ale tehle 206ce to sluší tak proč to nevyskoušet když už si v tou čalou nictví tak zběhlý. Ale jak jsem se pozorně dival na tu sestřičku tak má i přední mlhovky a nevypadá to vubec špatně. Jinak je to moc pěkná sestřička dokonce i ty černě lakované vrchyní díly nárazníku vypadají velice pěkně.

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Ten potah proti kamienkom je hnusny... Neviem,preco to je teraz taky hit,aj na zrazoch to mal kazdy na kapote... Aj trabanty...

hm pro mne je to desingnová uchylka...mne treba na 206kach hrozne vadej kridla,treba co mas ty na CC:-D to bych si tam nikdy nedal zase,takze rikam ze je to utazka vkusu.

CHci t na auto ze 2 duvodu..budu mit nalakovany kompletne predek(kapota,naraznik a blatniky a tajy se mne to desne libi:)

Narazniky budu mit 2..jeden s mlhovkama ktere tedkon budu predelavat a pak zavareny komplet:):P

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Původně zaslal: Bloodeye

hm pro mne je to desingnová uchylka...mne treba na 206kach hrozne vadej kridla,treba co mas ty na CC:-D to bych si tam nikdy nedal zase,takze rikam ze je to utazka vkusu.

CHci t na auto ze 2 duvodu..budu mit nalakovany kompletne predek(kapota,naraznik a blatniky a tajy se mne to desne libi:)

Narazniky budu mit 2..jeden s mlhovkama ktere tedkon budu predelavat a pak zavareny komplet:):P

Ja ti tvoj vkus neberem,len nechapem,naco si \'\'tuneri\'\' tento antikamienkovy\'\'zazrak\'\' nasadzuju na zrazoch :myslim

Moze to byt prakticka vec,ale nelakujes si kapotu preto,aby si ju cely rok a na zraze zakryval.

Vlastne usetris na laku,aj tak nebude pol kapoty vidno a druhu polku nalakovanu mas,nie? :D

Papierova clona na okno je tiez prakticka vec,asi si ju nasadim na zraze :D:D:D

[upravil dne 5.2.2010 Bloodeye]

Odesláno

Ti řeknu proč,protože je to hezke pro nektere,a taky pro mne:)

porad ti mozu odpevedet stejne:D ja nechapem jak si nekdo na auto muze dat kridlo,kdyz to stejne funguje až od 140 kilometrove rychlosti:-D nechci se nejak hadat,ja sem an to uchyl,mne se to libi..kdybych mel kese,tak predni naraznik obtahnu bežovou kuži:)taky je to zybtecnost ale mne se to proste libi:)

Odesláno

Rejty :nenech se odradit;).Je to super já našetřim a taky do toho půjdu.A na srazech si jí tam taky budu nechávat nasazenou:D.Je to rozhodně lepší než ověsit auto spoilerama:super.

Odesláno

tak sem si dovezl novou podlahu kufu:) budu delat dvojite dno abych schoval kabely od muziky a trochu si pak pohral s tim kufem,misto na naradi a potrebne vedi a tak:ú:super

snad tohle bude zatim v kombinaci s černym mikroplyšem libit:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...