Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska dodelane zadni tapecy,jeste stropnice..ale tozbila se mi sedacka:( nedrzi v primem smeru,takze na pojezdech je upa volne:(

Odesláno

ja taky....vcera sem dal dokupy stroj a dneska se ten šicí krám rozbil.takze bud si sezenu novej stroj nebo to dam calounikovi,ale na to nemam kese....takze je to pffffffffff

Odesláno

takze doslo mi lepidlo a nemam čas..to pokrčene neni hotove..co je vyhlazene hotove je....avsak dvakrat sem to nalepil dříve než sem mel a udelal se mi bublina,ale to ješte opravim:)taže stropnice ze 2/3 hotová:)

post-0-14109611099947_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: winco

tak máš to hezky......musim to auto videť niekedy na živo bo na fotkach je užasne:super:super:super:super:super

mno se neboj..pokud to do jara stihnu,tak mne uvidíš na souteži TC,pokud mne tam budou chtít:-D

jinak díky za chválu:) se červename s autkem:D

Odesláno

tak sem to nejak dodelal....jesteš to neni upe 100%....bubliny opravim az to bude v aute..ale na to jaky je ta stropnice material to vyslo lip nez sem cekal:-Dsice sem u toho byl dosti zloun,ale co....:.-D

post-0-14109611196841_thumb.jpg

Odesláno

No konecne, cakam tu jak puk kazdy den na tento obrazok, si makac riadny:potlesk ... ta predna cast je ukazkova, aspon takto na obrazku:potlesk

Odesláno

hosi,s predkem su spokojeny,zadek tak sou jen 3 bubliny:-D ty se daji pomoci lepidla v injecni strikacce do pryc...zitra to nahazim do auta:)))))tak vecer fotka:-D

diky za chválu..v lednu bude bodykit a kola:ú:-D

Odesláno

ted sem opravil bubliny co se neprilepili a jdu to nacpat do auta..vecer se, hodim foto slozeneho auta:)))) holt mam moc prace tedka:(tak to nejde tak rychle:-D)

Odesláno

takze sem v te debilni zikme montoval zpatky zbytek tapeců:)))))

vcera sme ji s pritulkyni dodelavali:)

stinitka a madla na strope pujdou bud nastrikat do černe,nebo potahnout karbonovou folii od 3M:roker(díky qcko za inspiraci:))))))

post-0-14109611209302_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...