Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

všechna eletrika v motoru funguje,svítí,troubí, bliká topí všecko ide. ALE..... při otočení klíčku do startovací polohy motoru sa mně to celé vypne zhasne a praskne pojistka v pojistkové skříni v motorovem prostoru..... Mohl by to byt nejaky šlus na startéru??? jinak mne nic nenapadá...očka u kostřících kabelů jsem obrousil a očistli..tam problem nebude..ale co starter?nic jineho mnenenapadlo

Odesláno

tak dalsi problem...cvaká mi v BSI a podle cvakání se rozsvicí a zhasínají kontrolky na budikách a skákají mne ručičky na olej otáčky a rychlost...všechny kontakty na baterce a na kostru sem obrousil a očistil, kabelové svazky sem měl celou dobu v suchu. kostra na motoru je tam kde byla původně.tak já nevím kde je problém......

Odesláno

tak přesně po roce to skoro chytlo.....benzin je...trochu chytalo..ale nemam dolety převodový olej a vodu v chlazení....ted už jen doufat že až to dam dokzby ten zbytek,že se mi nepotká motor :D

[upravil dne 1/11/11 17:36 od Rejty]

Odesláno

¨tak bez problému motor beží..sice cvaká jak šicí stroj aele psotupem času to dycky zmizelo:)

Odesláno

je tada fakt že tenkrát v servisu mi tam nalili místo 5w40 10w40 a scakalo to víc....ted sem to nechal vypláchnout a naleji oleji opě TEC2000.. a dělá to mín..ale vždycky tenhle typ motoru ty hydroštely cvakali:)

a DŮKAZ MÍSTO SLIBŮ!

ted nevím jestli ty nové rozvody přispěli k tomu že to ma hladší volnoběh...ale podstatně v budu rád když se to nepotká:D

a fotka motráku..ted už jen lak zvenku a kola a seru na to(krom detailu už pak)

392921_2138412822130_1300414492_31994484_59536289_n.jpg

a zepředu kupodivu stejný hnus jako předtim..jen přibylo lízo z 206+ od Frozze

391151_2138411782104_1300414492_31994481_957056728_n.jpg

[upravil dne 3/11/11 17:09 od Rejty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...