Rejty Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Peugeot 206 sem puvodne vubec nechtěl,ale když me nezbyla jina možnost co za 120 tisic korun koupit.Požadavky byly male auto s dvoulitrovym benzinem,serviskou a ne vic nez 100 tisic najeto..... Nakonec diky jednomu kamarádovi jsem dostal TIP na auto,ktere dobře znal, byla to 206ka(řikal jsem si jooo frantika jo,206 hmmm..do tech se dáváli dvoulitry? to chci videt.....nakonec jsem neodolal a moje zvědavost mi nedala a řekl jsem:\"Dovez mě to auto,já se na něho podívam a koupim.\" Takže jsem zakoupil Oranžově metlovanou krásku,ktera měla najeto 45 348 km, 2,0 benzin 140 PS, GTI vybava(polokuže/antracitova alcantara,ABS,bez klimy(což nevadi:),2 airbagy a byla vyrobema v roce 2001/11 mesic:)..je to nemux verze a musim říci že jsem nevěřil tomu že se dá za takove penize(na ktere sem dřel cely rok od nevidim do nevidim)pořídit takové malinke vozitko:) Pořád jsem si řikal co je to za boudu,tomu neveřim,ale když jsem si ji přijel odzkoušet do Teplic,tak to byla LÁSKA NA PRVNI POHLED!!!stala v řade nověš doveženych vozu,černeho Golfu IV,Saab 9-3 aero,ale moje byla od prvniho pohledu jen oranžová kráska krčící se mezi těmi auty. Koukal jsem jen na ni,jednoduše mě prostě tvary 206 v kombinaci te barvy dostali:) Následovalo klasicke obhlednuti auta pri koupi..vyfuk olej,voda,gumy...podvozek sem si lehal v bilem triku, samozřejme uz bylo k nepouziti:-D prvni nastartovaní auta a zklamani......tichý vyfuk.Řkám si: \"Sakra,tož když je to to GTI,tak aspon vyfuk mohli dát nějaky hlasitejší.\" Zařadim jedničku,nechám motor hezky prohřát,popojizdim po Teplicich....hej,má to servo, to fáčko nemělo, to je husty,interier v kuži,taky neznám...vyjedu z teplic smerem na Bílinu....motor zahřaty rychlost 90km/h...kamarad řiká,nacpi tam trojku,chyt volant obema rukama a slapni na pdolahu plyn....řikam si dobře no...absolutně sem nepochopil co to udělalo....při 130 sem pustil plyn a rozklepali se mě ruce a kolena. \"CO TO JE??TO NECHÁPU,TAKÉ ZRYCHLENÍ..???\" byl jsem z toho tak rozklepany že sem dal 5ku a jel hezky 130..Někomu to možna nepřijde,ale já jako člověk,který svoje začátky odjezdil ve stovkých a stodvacitkach,pak Formanu přesedne do takove malé vosy....Naprosty adrenalin pro mne. Naprosto mě lentilka dostala:)))))) Dostal jsem 3 dny na rozmyšlenou....druhy den jsem vezl penize a autko bylo moje:-D 120 tisic+ přepis..dovozová TK byla v cene:) A proč dostala jméno Lentilka....Znáte to,poprvy sám ve svem vlastnim prvnim autě,prvni benzinka a plná nádrž)))Hned sem cot cele zas prošmejdil,v přihrádce spolujezdce byli lentilky,otevřu jestli nahodou nezbylo něco pro rejtyska a hle,vypadla mě oranžová:ostejna barva...mám pro tebe jmeno zlatičko řikam ji..Budeš moje lentilka:mrk Takhle probihal nakup mojeho prvniho vlastniho autka:) Každy ten pocit určitě zná)))Nemusim nikomu vysvetlovat proč vás svrbí nohy,ruce a podobně:)ono to zni pro nekoho uchylne,kdo třeba nemá zas až takovy vztah k autům..ale tohle je moje prvni vec za moje penize,vydelal jsem si na ni sam a už ji nikdy nedám z ruky a nikomu ji neprodám,protoýže se nikdo o ni nebude starat tak dobře jako já,to vím na 100% Vlastnim ji už skoro rok,cely rok sem rikal,nechám ji tak nebudu na ni nic dělat....ale V ustí nad labem,kde momentálně pobývám se vyrojilo 206tek v oranzove barve celke dost..neštve mě když potkám oranžádu,ale když je stejná,proto jsem si zalozil tenhle topic,tohle vlakno o mé 206.Snad tu nikomu vadit nebudem:)Postupne budu sem zaznamenavat upravy a opravy. [upravil dne 20/2/13 10:16 od Rejty] [upravil dne 6/3/13 17:19 od Rejty] [upravil dne 25/6/13 17:57 od Rejty] [upravil dne 7/7/13 20:20 od Rejty] [upravil dne 21/10/13 20:31 od Rejty] [upravil dne 12/12/13 11:02 od Rejty] [upravil dne 18/2/14 11:32 od Rejty] [upravil dne 28/8/14 16:21 od Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 tohle byla prvni moje fotka lentily Citovat
Rejty Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Jedine co se mě na ni nelibilo,byli zadni světla,tak jsem pořídil tyhle dvubarevne kousky od junyanu(značka sice nic moc dle nazvu,ale se světly su moc spokojeny:) [upravil dne 19/5/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Za ten rok se stihli vyrojit i zavistivci:( uz jsem spravoval jednou lak a ukopnute zrcatko:) to prostěš nikdy nepochopim..... Citovat
Rejty Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Někdy na pdozim přibyla lišta z laguny.... Citovat
Rejty Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 zitra dodam dalsi popis uprav a foto.....jin informace že se ceka na stavitelny podvozek a dnes probehle vymena psoeldiho dilu za sportovnejsi kousek od Remusu:) Citovat
Fakir Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Ty, čoveče, ty zadní lampy vypadají dost dobře. Mohl bys vycvaknout detail, sím sím? Co přerušovač na LEDky, bliká normálně? Citovat
Rejty Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 jj,barvička je pěkná..objednal jsem lestenku od MEGUIAR´S,tak sem zvedavy co to s tim provede:) FAkir: Detail udělam dneska po práci..večer to sem hodim:) Citovat
Rejty Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 takze davam fotky vyfuku a jedno videjko:) video: [upravil dne 20/5/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 TADY FOTKA ZESPODA A JSOU VIDET MOJE SVÁRY:-D držel sem COOčko podruhy v živote:-D [upravil dne 20/5/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 ještě jsem před vyfukem nainstaloval nove zkracene řazení(nebo-li prodloužená spodní část šalt páky.od kamarády Yvese:)))) tady je videjko: [upravil dne 20/5/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 dneska sem čistil škrtici klapku..to co tam bylo byl humus..tudiz musim nejak vymyslet odvzdcuh oleje z hlavy:)...nechci kupovat catch oile tank..takze kdyby nekdo poradil budu rad... tady klapka kdyz sem ju vytahl [upravil dne 21/5/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 a tady kdyz sem ju dával zpet... Citovat
Rejty Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 Tož dneska sem nacpal novy vzduchovy filtr a ted to ma uplne paradni zvouček:-D...vycistil jsem klapku a sání pod klapkou......co jsem vypozoroval,tak autko ma rychlejsi reakci na plyn,to bude asi vše.....jeste musim nejak vyresit ten privod oleje do klapky....porad koumam jak to udelat aby to vypadalo:) Citovat
wooody Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 nehraj si na chytrýho hale...... a kde máš ty fota těch zadních lamp jak si slíbil???? jinak můžu potvrdit todle autíčko je opravdová kráska...... Citovat
Rejty Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 Původně zaslal: wooody nehraj si na chytrýho hale...... a kde máš ty fota těch zadních lamp jak si slíbil???? jinak můžu potvrdit todle autíčko je opravdová kráska...... tak zadni lampy.vidis ja na ně upe zapomněl..ale ty se mužež podivat vid,každy patek:) Citovat
wooody Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 no ja jo, ale co ten zbytek...... jinak bacha na citace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.