Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak jelikos kamosi davaj tuby do svych aut a hraje to pekne napadlo me dat tam taky neco ale nelibi se mi tuba prijde mi to takovy nahonem smontovany a zabira to hodne mista

napadlo me koupit tubu a rozebrat ji a pouzit bas reflex a ten pripojovaci terminal a repreak ze to vyjde levnejc nes to kupovat zvlast

bedna by to mela byt v 306 v kufru na celou sirku kufru a v prostred repreak ale otazka je zda udelat bednu uzavrenou nebo otevrenou=dat tam basreflex a jaka litraz se k tem bednam hodi

uzavrena =????

otevrena =????

dik za rady a vase skusenosti

Odesláno

jo to je pekna zastavba a rekl bych castkou moc prevysujici moje moznosti chtel bych neco podobnyho jen jsem svazanej penezma tak proto ta rozebrana tuba jen sem chtel tu bednu udelat pres celou sirku kufru

nasel jsme repreak magnat edition B30 a ten ma i hezkou bednu je uzavrena ale nevejde se mi nejspis pod repreaky jelikoz mam v plate 4 tak

a prijde mi hezci to mit pres celou sirku kufru tak bych si to predal a vyhral si s tim aby to bylo trochu k svetu a mozna udelat i jiny plato ale zas original neni do kufru videt a kdybych mel otevreny tak aby mi to nekdo necornul

a ta bedna co bych koupil s tim repreakem by se dala treba i jeste prodat nebo dat do kufru bednu a kolem predelat ten zbytek uvidim no kdy sezenu penize

[upravil dne 19.5.2009 kopr]

Odesláno

a v čem máš problém?? do 3tis. koupis super 12´´ woofer (dle tveho zesiku navrni vykon a jakou potrebujes impedanci a mas to) a ozvucnici si udelej par hloupych desek zbouchnout dokazes a vyrezat diru taky..a natrubek stoji 100kc!!! a na magnat se vyser to pouzivaj lidi co nemaj o autohifi ani paru :potlesk

davej akorat pozor na objem ozvucnice to bys mel mit aspon presne (tvar je celkem jedno), potahni to nejakou akustickou tkaninou nebo kobercem a mas klidek a deecibely v aute :-)

jinak kdyz udelas uzavrenou ozvucnici bude to basovat = potrebuje mensi objem

a kdyz udelas bassreflex, spravny vyrobce wooferu udava objemy i velikosti natrubků = bude to slyset o dve ulice dal :-) :super

hodne stesti pri vyrobe

jinak mam doma takovy mensi woofrik ale bohuzel pres tvou cenovou relaci

http://shop.sekin.cz/product/104-helix_dark_blue_12

nechci delat reklamu ale tohle kdyz tam das taxe z toho pokakas az ti praskne hlava :-)

[upravil dne 21/5/09 Rorro]

[upravil dne 21/5/09 Rorro]

Odesláno

no jsme si moc nerozumely jsme to blbe napsal mam vyhlydlej starsi zesik za 1300 a 450 za kabely

takze na tu bednu mam tak max 1500 a nasel jsme v krame bednu magnat b30 za 1250 a je uzavrena a sla by mi do kufru akorat takze ji asi dam doprostred a okolo si udelam kasliky na lekarnu atd abych mel cistej kufr a bude to ;) jinak dik za radu

jo a jeste sem se chtel zeptat kdys nejdriv koupim bednu a mam vyvod na radiu na subvofer jak to docastne zapojit na radiu je takovej ten jack a na to je specialni kabel ????

Odesláno

tak bednu mam vybranou

ted otazka zapojoval ste nekdo subwofer jen na radio??

na radiu vystup na nej je ale je k tomu potreba naky specialni kabel

na privod do zesilovace jsou dva vyvody cervenej a bilej

ale tady je jen jeden vyvod

jak na to dik za rady

Odesláno

Ahoj, já sehnal woofer za 1200,- Terminator 800W, a ozvučnici sem si nechal udělat na zakázku od jednoho profika, který se ozvučnicemi zabývá. Má doma i tabulky, podle kterých zvolí optimální velikost ozvučnice pro tvuj woofer. Kontakt na něj najdeš zde: http://www.tuningbazar.cz/inzerat-17541/ Pána jsem i přemluvil, aby mi za příplatek ozvučnici potáhnul - kvalitní ruční práce, naprostá spokojenost! Za ozvučnici jsem platil něco kolem 800,-Kč + poštovné stovka.:roker

Odesláno

da se udelat ozvucnice bez problemu doma!staci jenom aby si na internetu sehnal litras+rozmery a neni snad tezky neco s tlouct s preklizek dokupy!pak to bednu oblepis nejakym kobercem a masto_!!

Odesláno

tak prijde mi delat doma ozvucnici zbytecny kdyst za tyhle prachy muzu mit hotovou a podle me je i presne na repro kdys je to tak z fabriky nemam to na zadny souteze jen aby byly vyraznejsi basy

a docet jsem se ze je lepsi na poslech uzarena a tahle je tak ji vemu a pak k tomu koupit zesilovac a bude po problemu

kamarad mi poradil zatim predni reopreaky dat na jeden vystup na radiu a na ten volnej dat ten vofer bude to hrat jako repro ale rikal ze radio neznicim je to tak ??

Odesláno
Původně zaslal: kopr

tak prijde mi delat doma ozvucnici zbytecny kdyst za tyhle prachy muzu mit hotovou a podle me je i presne na repro kdys je to tak z fabriky nemam to na zadny souteze jen aby byly vyraznejsi basy

a docet jsem se ze je lepsi na poslech uzarena a tahle je tak ji vemu a pak k tomu koupit zesilovac a bude po problemu

kamarad mi poradil zatim predni reopreaky dat na jeden vystup na radiu a na ten volnej dat ten vofer bude to hrat jako repro ale rikal ze radio neznicim je to tak ??

radio neznicis :-) ale nebude to basovat udelej si doma ozvucnici nebud Becko...tak tezke to zas neni a objem udava jak uz jsem psal vyrobce i parametry ozvucnie...ja toho nadelal uz spousty i z laminatu :-) :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...