JuloI Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Ahoj. dufam ze tato tema tu este nebola rozoberana, ak hej tak sa ospravedlnujem ze ju znovu zakladam. Mam taku jednoduchu otazku na tych co mate na svojej 206ke Angel eyes. Polati sa dat za ne tie peniaze?- vyzorovo sa mi pacia to nieje o com, ale zaujimalo by ma ako je to s ich svietenim ( ci svietia lepsia alebo horsie ako orginaly) a aka je kvalita tych reflektorov. diky Citovat
Rejty Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 tak zase zalezi na tom od kere znacky to koupis..ja bych si poridil andely jen od FK nebo od f DEPO......dalkove maji porad parabolu,potkavaci svetla maji vpovetsinou projektor,takze urcite to sviti lepe-----zalezi jen na tobe..desingnu prednich AE na 206 je dost:) Citovat
mato88 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 FK nekupuj,stoji za prd,same reklamacie na FK a JOM Citovat
kajvet Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Rád bych dostal radu s odkazy jaké angel eyes v provedení stříbrná chrom měl vybrat na svou 206 cc r.v. 2002 (multiplex) kde mám nyní z výroby čiré světlomety s výškovým nastavováním. Rád bych jen původní světla vyndal a vložil nová bez nějakých velkých a složitých úprav,půjde to?. Děkuji za rady a tipy Citovat
mindwipe Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 mam rv.2003 mux (cire H7+H7), dal som tam tieto objednavane z tejto stranky: http://www.angeleyes.sk/85/6/Peugeot_Zadne_Tuningove_Svetla.html doslo to myslim ze nejak do troch dni (ked neratam vikend, kedy tu posta nechodi ) a su v pohode, nic netrebalo prerabat.. su to h7+h7 s motorcekom na naklapanie jedina drobnost ktoru trebalo upravit: musel som obrezat trosku hrdlo k nadobke na vodu do ostrekovacov.. v jednej casti ma taky hruby prstenec, tak akurat z neho som trosku zrezal (neboj, diera tam nebude) Citovat
kajvet Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 ty vypadají hodně dobře, jaká firma je vyrábí... a žárovky taky jen přendám z čirých do těchto angelů? Citovat
mindwipe Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 je to Depo, a ziarovky som len vybral vsetky zo starych svetiel a dal do tychto.. niekde vo svojom vlakne mam aj fotky ako to svieti v noci.. akurat z motorceka na naklapanie idu len 3 kable, nie je tam konektor ale su tam svorky na rychlospoje, ktorymi len pospajas spolu prislusne kabliky (je k tomu aj navod ) myslim, ze za tu cenu su clekom fajn.. teda aspon mne vyhovuju.. Citovat
NO3IA Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 a není už lepší vzít ty z led svícením? Citovat
winco Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: NO3IA a není už lepší vzít ty z led svícením? to su neni angeleyes ale devileyes.....a tie sa mne osobne libi vic ....a hlavne aj proto že devil skoro nikto nema všetci len agely Citovat
mindwipe Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 to je vec vkusu ja som chcel angel lebo tvar tych lediek v devil eyes sa podla mna k 206ke nehodi.. ale ako vravim, kolko ludi tolko chuti.. Citovat
winco Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 na deviloch sa mi nelubi jeden detail a to ten že tie ledky by som potiahol aj pod smerovku uplne po celom tom okraji toho svetla.....podla mňa zase tie ledky ked máš pustene hlavne v tme tak krasne kopiruju tvar 206...ale ako hovoriš kolko ludi tolko chuti [upravil dne 30/12/09 winco] Citovat
mindwipe Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 napr moja mama bola hotova z nich (DE), ked ich videla na nejakej 206ke v kosiciach, ale potom ked som si objednal angel tak na obrazku sa jej to nepozdavalo a az som zapojil, tak sa jej uz pacia aj tieto (AE).. :D Citovat
winco Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 ja mať na aute AE alebo DE je mi pravdu povediac jedno:D ale keby sa mám už važne rozhodovať že ktore kupim tak asi radšej DE ......mne sa pačia aj AE ale tie ma skoro každy kto upravuje auto tak preto ja chcem tie DE Citovat
mindwipe Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 jj, je to take nezvycajne tie Devils inac ja som bol pevne rozhodnuty, ked som nasiel AE za taku cenu ako som kupil.. i ked som cakal ze sa budu prehrievat ab nebudu nejake extra, no musim uznat ze ma milo prekvapili.. su uplne v pohode.. Citovat
bigjoe Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 možno hlúpa otázka: ako ste dosiahli, aby svietili len LEDky - považuje sa to v SR za denné svietenie? sú dovolené t.j. homologované s certifikátom od výrobcu? zelení sú zelení! Citovat
mindwipe Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 len ledky, myslis na devil eyes alebo na angel eyes, na angel ked zapnes parkovacky tak svietia len parkovacky a kruzka, ako je to na devil eyes to neviem, angel nemaju homologizaciu na denne svietenie kruzkami, devil ano, ale zda sa mi ze nie vsetky, len od niektorych vyrobcov.. Citovat
NO3IA Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 ledky jsou vlastně parkovačky,v česku to homologované je a považuje se to za denní svícení,jak na slovensku nevím,snad je to na stejno Citovat
kajvet Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 jenže při denním svícení ti nesmí svítit zadek auta dle vyhlášky,ne? A pokud tedy ledky napojíš na parkovačky tak bude svívit při rozsvícení prakovaček i zadek a to nesmí,ne? Citovat
NO3IA Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 no ty ledky napojit musíš,to jsou origo parkovačky,ty svítí pořád a myslím že právě při denním svícení zadek svítit nemusí,tak to že svítit bude,by nemnělo vadit Citovat
winco Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 a ked nemáš tuning svetla s deným svitenim tak ako spraviš to že ti zadek cez deň svitiť nebude?? prave je uuuuuuuuuuuuuplne jedno či ti bude alebo nebude svietiť ale je lepšie ked bude svietiť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.