Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. dufam ze tato tema tu este nebola rozoberana, ak hej tak sa ospravedlnujem ze ju znovu zakladam.

Mam taku jednoduchu otazku na tych co mate na svojej 206ke Angel eyes. Polati sa dat za ne tie peniaze?- vyzorovo sa mi pacia to nieje o com, ale zaujimalo by ma ako je to s ich svietenim ( ci svietia lepsia alebo horsie ako orginaly) a aka je kvalita tych reflektorov. diky

Odesláno

tak zase zalezi na tom od kere znacky to koupis..ja bych si poridil andely jen od FK nebo od f DEPO......dalkove maji porad parabolu,potkavaci svetla maji vpovetsinou projektor,takze urcite to sviti lepe-----zalezi jen na tobe..desingnu prednich AE na 206 je dost:)

• O 3 měsíce později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Rád bych dostal radu s odkazy jaké angel eyes v provedení stříbrná chrom měl vybrat na svou 206 cc r.v. 2002 (multiplex) kde mám nyní z výroby čiré světlomety s výškovým nastavováním. Rád bych jen původní světla vyndal a vložil nová bez nějakých velkých a složitých úprav,půjde to?. Děkuji za rady a tipy

Odesláno

mam rv.2003 mux (cire H7+H7), dal som tam tieto

500_b6669d.jpg

objednavane z tejto stranky: http://www.angeleyes.sk/85/6/Peugeot_Zadne_Tuningove_Svetla.html

doslo to myslim ze nejak do troch dni (ked neratam vikend, kedy tu posta nechodi :P)

a su v pohode, nic netrebalo prerabat.. su to h7+h7 s motorcekom na naklapanie

jedina drobnost ktoru trebalo upravit: musel som obrezat trosku hrdlo k nadobke na vodu do ostrekovacov.. v jednej casti ma taky hruby prstenec, tak akurat z neho som trosku zrezal (neboj, diera tam nebude) :)

Odesláno

je to Depo, a ziarovky som len vybral vsetky zo starych svetiel a dal do tychto..

niekde vo svojom vlakne mam aj fotky ako to svieti v noci..

akurat z motorceka na naklapanie idu len 3 kable, nie je tam konektor ale su tam svorky na rychlospoje, ktorymi len pospajas spolu prislusne kabliky (je k tomu aj navod :) )

myslim, ze za tu cenu su clekom fajn.. teda aspon mne vyhovuju.. :)

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

a není už lepší vzít ty z led svícením?

to su neni angeleyes ale devileyes.....a tie sa mne osobne libi vic ....a hlavne aj proto že devil skoro nikto nema všetci len agely

Odesláno

na deviloch sa mi nelubi jeden detail a to ten že tie ledky by som potiahol aj pod smerovku uplne po celom tom okraji toho svetla.....podla mňa zase tie ledky ked máš pustene hlavne v tme tak krasne kopiruju tvar 206...ale ako hovoriš kolko ludi tolko chuti

300320091121.jpg

[upravil dne 30/12/09 winco]

Odesláno

napr moja mama bola hotova z nich (DE), ked ich videla na nejakej 206ke v kosiciach, ale potom ked som si objednal angel tak na obrazku sa jej to nepozdavalo a az som zapojil, tak sa jej uz pacia aj tieto (AE).. :D :D

Odesláno

ja mať na aute AE alebo DE je mi pravdu povediac jedno:D ale keby sa mám už važne rozhodovať že ktore kupim tak asi radšej DE ......mne sa pačia aj AE ale tie ma skoro každy kto upravuje auto tak preto ja chcem tie DE

Odesláno

jj, je to take nezvycajne tie Devils :) inac ja som bol pevne rozhodnuty, ked som nasiel AE za taku cenu ako som kupil.. :D i ked som cakal ze sa budu prehrievat ab nebudu nejake extra, no musim uznat ze ma milo prekvapili.. su uplne v pohode.. :)

Odesláno

možno hlúpa otázka: ako ste dosiahli, aby svietili len LEDky - považuje sa to v SR za denné svietenie? sú dovolené t.j. homologované s certifikátom od výrobcu? zelení sú zelení!

Odesláno

len ledky, myslis na devil eyes alebo na angel eyes, na angel ked zapnes parkovacky tak svietia len parkovacky a kruzka, ako je to na devil eyes to neviem, angel nemaju homologizaciu na denne svietenie kruzkami, devil ano, ale zda sa mi ze nie vsetky, len od niektorych vyrobcov.. :)

Odesláno

ledky jsou vlastně parkovačky,v česku to homologované je a považuje se to za denní svícení,jak na slovensku nevím,snad je to na stejno

Odesláno

jenže při denním svícení ti nesmí svítit zadek auta dle vyhlášky,ne? A pokud tedy ledky napojíš na parkovačky tak bude svívit při rozsvícení prakovaček i zadek a to nesmí,ne?

Odesláno

no ty ledky napojit musíš,to jsou origo parkovačky,ty svítí pořád a myslím že právě při denním svícení zadek svítit nemusí,tak to že svítit bude,by nemnělo vadit

Odesláno

a ked nemáš tuning svetla s deným svitenim tak ako spraviš to že ti zadek cez deň svitiť nebude?? prave je uuuuuuuuuuuuuplne jedno či ti bude alebo nebude svietiť ale je lepšie ked bude svietiť

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...