Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den potřeboval bych poradit. Dělal jsem na 306 1.8-16v rozvody , měnil jsem kladky,řemen,pumpu. Po smontování má motor jiný zvuk. Je to normální, nebo by to mohlo být nadmrným napnutím mechnického napínáku? Děkuji

[upravil dne 19.5.2009 leny]

Odesláno

pozry sa ci ti nasadily dobre kryty rozvodov a ci mas vsetko podotahovane. Ak ano mas vsetko ok tak to moze byt aj tym, ze tie nove veci su nezabehnute a hlucnejsie. Predsa je to benzinovy motor a je tichsi oproti dieselu tak sa aj mozu objavit taketo zvuky na nejaky cas.

Odesláno
Původně zaslal: leny

na volnoběch je to slišet trochu po přidání plynu se zvýší hlučnost. Mužu to tak nechat nebo radši povolit?

Skus to otrocha povolit ale nie zase moc aby ti nepreskcil a uvidis ci to bolo tym-ja myslim ze hej...

Odesláno

hele chlapy....a po jakej době je dobré vyměnit ty rovody..já na ně mam najeto asi 60000 a nevim za jak dlouho bych je měl vyměnit...pls díky za odpověd

Odesláno

Mohlo by to byt i nektere lozisko. Pri nasazovani vetsi silou se muze poskodit a pak piska. Memu brachovi piska od vymeny lozisko na napinaci kladce. Je to pomerne hlasite, ale uz tak jezdi skoro rok.

Odesláno
Původně zaslal: leny

Dobrý den potřeboval bych poradit. Dělal jsem na 306 1.8-16v rozvody , měnil jsem kladky,řemen,pumpu. Po smontování má motor jiný zvuk. Je to normální, nebo by to mohlo být nadmrným napnutím mechnického napínáku? Děkuji

[upravil dne 19.5.2009 leny]

Väčšinou to býva príliš napnutým remeňom ale občas sa stáva že niektoré remene to robia i pri správnom napnutí. Na tvojom mieste by som skontroloval napnutie remeňa a ak je správne tak ti neostáva nič iné iba počkať, malo by to postupne prestať.

Odesláno

Děkuji za vaše odpovědi. Asi sem ho moc natáhl protože jsem nevěděl jakou silou mám tlačit na kladku. Ještě jsem se chtěl zeptat vadí něčemu když ho nechám víc naplý? Po čase se povoli a stejně bych ho musel natahovat ?

Odesláno

Co říkáte na rozvodovou sadu INA (orig.díly Německo,kladka INA a řemen CONTITECH) 530025210 cena v autokelly je kolem 2000 tak si myslím že by to mohlo být lepší jak starline. Hned vyměním i vodní pumpu až to budu dělat tak nechci koupit nějaký šunty co nebudou stát za tu výměnu :-)

jde o motor TU5JP

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...