Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám 307 a u jednoho ze světel mám ulomený jeden úchyt, který se při nárazu ztratil. Nyní svítí světlo malinko jiným směrem a u STK bych zřejmě neprošel. Byl jsem v jedné firmě na svařování plastů, kde mi sdělili konečnou cenu něco okolo 1 000 kč.

Zajímá mě, zda je tato částka přehnaná, či ne? Mě osobně přijde trochu přitažená za vlasy, nevím no.

[upravil dne 20/5/09 Mirrae24]

Odesláno

Jo tak já jsem trotl :D zapomněl jsem sem sdělit, že ten úchyt nemám, že by mi ho museli nějak vyrobit, tak už chápu tu cenu. :aut

Volal jsem na vrakáč a nikde nemají žádné rozbité světlo, ze kterého by se dal vypáčit jeden úchyt. Chjo.....

Odesláno

tady v krámu se dá koupit lepidlo za 150 kč - u žjsem s tim lepil kov+plast, keramiku apod. Když to zatvrdne, tak to drží jak beton. To bych viděl na tu úplně nejlevnější volbu :)

Odesláno
Původně zaslal: marisw

za liter dnes zozenies druhe svetlo v normalnom stave , samozrejme pouzivane....

Právě tohle je koupené z vrakoviště, origo na můj model, bohužel za 1 500kč a ještě s ulomeným úchytem, nějak jsem si ho při koupi nevšiml - hold za blbost se platí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...