Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem pouze ocistil temer nepruchodny vystup egr okruhu do beranu sani , musim obednat nove svorky na ten teplovodni vymenik v egr okruhu ,na strane u egr uz jsou nejak omackane a mel jsem strach je rozdelavat i kdyz jsem byl hrozne zvedavej jakej tam je bordel :)

Saviero : pokud jsi uz zaslepoval jak ti sel povolit egr ? ty dva srouby ? a ty svorky na teplovodnim vymeniku ? radsi se poptam v peugeotu na obednani novych svorek v pripade problemu nejdou nicim nahradit a auto je pak nepojizdne

2.2hdi me bez FAP obcas cudil , prisel jsem na to ze mam vypadenou podtlakovou hadicku na jedne klapce saciho potrubi ,nasadil jsem ji zpet a cerny kour je minulost :) , jak si opatrim rezervni svorky vycistim to , vzhledem k tomu jak to bylo ucpane jenom na tom vystupu ,auto by pak melo jet jako nove :)

ovladani klapky v beranech sani mam cele nove vcetne membrany , v beranech sani je ale takovej humus ,ze to je nejspis taky pekne zaneseny a to mam najeto 158000 a auto jezdilo prevazne po dalnici :mrk

[upravil dne 4.8.09 pagot]

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem obednal jednu sponku na trubky v egr okruhu a je to nejdrazsi sponka co jsem kdy ja obednaval stoji cca 380,- kc :D a ten pan rikal ze to je nejdrazsi sponka co prodava :(

Odesláno

tak jsem rozdelal egr ,cast od teplovodniho vymeniku k motoru vcetne ventilu a byl jsem trochu zklamanej , byl jen lechce potazenej sazema a potrubi take ,takze to uz asi nekdo cistil a nebo se to tak nezasira, nejhorsi prace je povolit samotnej egr ventil ,nechtel jsem sundavat saci hadici turba tak jsem to malou golou povolil zespoda

cekal jsem ze to bude hodne zasrany ,jako na konci egr okruhu tam nesel strcit pomalu ani prst ,takze vlnovec za vymenikem sundam celej taky a procistim ,ale az si sezenu klouny kleste na ty pasky

samotny berany sani jsou pekelne zasrany ,ale nevim jak je rozdelat ,pokud to vubec jde bez demontaze vstriku ,NEVI NEKDO ??

• O 2 týdny později...
Guest Robi607
Odesláno

ja sa vás chcem len opýtať, koľko máte na autách najazdených km, ja mám 175000km, a keď som vybral EGR všetko čisté, len trochu mastné...inak neviem ako ste dopadli, ale ak máte FAP, tak to diagnostika po pár km ukáže, ja som mal len omylom odpadnutú trúbku na otváranie egr, a po 100km mi vyhodilo diagnostiku...

Odesláno

ja si myslim ze to nikdo zaslepene nema , leda ze by nejak obesel ty regulace vzduchu 1)jedna regulace v berane sani 2)regulace turbo-intercooler-berany 3) turbo - vymenik- berany , ta klapka primo v beranech sani je podle me v kazdem 2.2hdi totalne zanesena a nikomu to uz nefunguje jak ma

samotne EGR ojebat jde , ale vaha vzduchu pak stavkuje

podle me by stacilo to cele vycistit a nikdo zadne egr na 2.2hdi resit nemusi , aspon vim ze motor potrebuje prohnat ,aby se to trochu vymetlo :roker

ja mam primo v beranech sani 3-5mm mazlave hmoty , i trochu vice se me zdalo ,takze kdybych tam striknul nejake odmastovadlo ,asi by to motor nepobral :mrk , koukal jsem do beranu i znamemu a jeste vetsi nanos :super

• O 5 týdnů později...
Odesláno

ja to nefotil , odmontuj si tu trubku v egr okruhu ktera usti primo do beranu sani a pak uz uvidis sam , ja to tam mel temer nepruchodne

samotnej egr ventil jsem mel ale relativne cisty , uz se v tom nekdo stoural poznal jsem to podle tech sponek na teplovodnim vymeniku v egr okruhu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...