Milhausekkk Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 ahoj, spojka se tady probírala hodněkrát, jen mi nic nepasuje na můj problém.....jestli to je problém Za studena mi jde pedál spojky lehčeji mačkat, snáz se vrací, po zahřátí motoru mi při mačkání spojky pedál vrže a jde víc zhtuha, jako by se odíral o něco.......mám pocit že spojka zabírá až nahoře at je studená nebo zahřátá......asi budu měnit, že? díky za rady:papa Citovat
Milhausekkk Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 ahoj, opravdu mi nikdo neporadí? ....nevím jestli vrže ten pedál nebo něco u spojky....když otevřu dveře tak to jde slyšet i zvenčí..... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 málokdy vrže pedál--takže zvuk půjde ze spojky,,jestli zabírá až nahoře nic neznamená,může tak jít ještě dlouho,nebo zítra začne klouzat (nevím kolik má najeto...) jestli máš lanko,mohla by pomoci výměna...jinak jedině rozebrat jestli neklouže--jezdi dál... Citovat
pcj1977 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Zdar. Taky mě to pěkně vrzalo jenom když to bylo zahřáty. Zepředu na převodovce je takovy táho ktery se hýbe když šlapeš na spoju a na něm je gumová manžeta. Stačí tu manžetu sdělat a pořádně dovnitř nastříkat WDčko. Pak de sice blbě nasadit spátky, ale už nevrže!! Doufám že Ti to pomůže. Citovat
Milhausekkk Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 ahoj a díky za rady, spojka má nalítáno něco málo přes 70 000 km, auto je staré 2,5 roku mám ho teprve druhým týdnem, už jsem domluvený s mechanikem na základní kontrolu a výměny..olej, filtry..atd. řeknu mu at se mi podívá i na tu spojku..doufám že to bude opravdu jen to vrzání co se dá odstranit a né něco se spojkou..... Musím počkat až příjdu na řadu.....díky za vaše názory Citovat
ozzy56 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 s tím stříkáním WD do spojky--počkej na toho mechanika Citovat
pcj1977 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Ale to WDčko se nestříká do spojky, ale na to táhlo které je pod tou manžetou a vrže!! Citovat
lubovrato Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 prosim ta pod ktoru manzetu? kde ju najdem, tiez by som to vyskusal mam ten isty problem, ze za studena ide vsetko v poriadku ale prejdeni par km to zacne vrzgat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.