Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

spojka se tady probírala hodněkrát, jen mi nic nepasuje na můj problém.....jestli to je problém

Za studena mi jde pedál spojky lehčeji mačkat, snáz se vrací, po zahřátí motoru mi při mačkání spojky pedál vrže a jde víc zhtuha, jako by se odíral o něco.......mám pocit že spojka zabírá až nahoře at je studená nebo zahřátá......asi budu měnit, že?

díky za rady:papa

Odesláno

málokdy vrže pedál--takže zvuk půjde ze spojky,,jestli zabírá až nahoře nic neznamená,může tak jít ještě dlouho,nebo zítra začne klouzat (nevím kolik má najeto...) jestli máš lanko,mohla by pomoci výměna...jinak jedině

rozebrat

jestli neklouže--jezdi dál...

Odesláno
:D Zdar. Taky mě to pěkně vrzalo jenom když to bylo zahřáty. Zepředu na převodovce je takovy táho ktery se hýbe když šlapeš na spoju a na něm je gumová manžeta. Stačí tu manžetu sdělat a pořádně dovnitř nastříkat WDčko. Pak de sice blbě nasadit spátky, ale už nevrže!! Doufám že Ti to pomůže. :super
Odesláno

ahoj a díky za rady,

spojka má nalítáno něco málo přes 70 000 km, auto je staré 2,5 roku

mám ho teprve druhým týdnem, už jsem domluvený s mechanikem na základní kontrolu a výměny..olej, filtry..atd.

řeknu mu at se mi podívá i na tu spojku..doufám že to bude opravdu jen to vrzání co se dá odstranit a né něco se spojkou.....

Musím počkat až příjdu na řadu.....díky za vaše názory

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...