Šalda Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Ahoj,tak dnes jsem rozdělal budíky abych vyměnil žárovičku od zapalování a ouha,tam nejsou typický žárovičky ale takový mini,ani nejdou oddělat,tak jsem to vrátil zpět a nastal problém,nefunguje mě otáčkoměr,z ničeho nic,vůbec jsem na něho nešahal.Nemůže to být třeba nějakou pojistkou??A nebo třeba ulomenej drátek?Já jsem už budíky ze staršího modelu měl rozdělaný aspoň 10 a nikdy se nic nestalo,myslel jsem že mám tu stejnou a bohužel ne.nevíte co s tím?? Citovat
boban-406 Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 cus hele mel jsem to uz tolikrat ze to ani nespocitam mam 406 2.0l tdi a pri vyndavani mi vylitne vzdycky jeden zlutej nb zelenej kablik od skrinky takze bych bejt tebou juknul na ty dratky od skrinky a prekontroloval bych je popr zaletoval a hlavne zaizoloval protoze je mozny ze ti jenom probyly nb vypadla kostra ale ja mam na budikach i pojistku pod deklem tak se zkus juknout jinak nevim co jeste bych poradil:myslim Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 jako myslíš od toho konektoru??kterej vede do budíků??a jinak pojistku tam nemám:myslim ale na ty drátky se podívám,je docela možný že když sem konektor odpojoval tak se nějakej drátek uvolnil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.