Milhausekkk Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Ahoj, mám rádio RD4 s monochromní obrazovkou typu A, v autě mám namotnované handsfree od nokie. výbavu mám dle papírů X-line, 1,6 16V 307break, VIN VF33ENFUC84798964 koupil jsem to jako ojeté a zápasím s audiem mám pár dotázů 1) je to handsfree od nokie originálně namontované od výrobce (mělo tam být) nebo si ho někdo přidělal? 2) nemůžu to spárovat s telefonem, zadávám heslo 1234, které handsfree nebere (1234 je v návodě na rádio v chytré knížce),....takže buď na tom někdo změnil kod pro spojeni...nebo to neumim....nebo ten kod neni k radiu určen a motám nastaveni radia a handsfree dohromady.... máte někdo představu? omlouvám se. asi jsem tenhle dotaz měl dát do rubriky Auto-HiFi [upravil dne 16/5/09 Milhausekkk] Citovat
AnotherOne Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Je to len prirobené, ten kód je ku origo handsfree. V tej nokii bude iný ako si ho predošlý majiteľ navolil. Citovat
Milhausekkk Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 takže já při své výbavě nemám origo handsfree v rádiu? mám teda jen dodělávku nokie....mh:( Citovat
AnotherOne Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 V tvojej výbave o tom nie je zmienka. V prípade, že by si mal handsfree, tak by bolo súčasťou RD4. Citovat
Milhausekkk Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 smůla.....jestli to chápu správně, tak mám rádio RD4, ale nemám tu verzi rádia, která má handsfree..... Mobil mi najde jen tu nokii.....takže to je jak to píšeš...... díky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.