Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Teď mne napadla jedna věc, nad kterou jsem se pozastavil hned při nákupu Pažouta. Máte taky na stropě v interiéru tmavé pruhy?? Je to přesně nad hlavou řidiče a spolujezdce od předního okna až k zadnímu. Široké jsou asi 15cm. Když jsem se ptal od čeho to je, tak mi řekli, že to maj 307 všechny. Díval jsem se v tom salonu do uplně novech 307 a měly to tam taky, jen ne tak výrazné. Jsou pod tím nějaká zpěvnění střechy nebo co???

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže pánové, konečně jsem si vzpoměl na to, že se mám podívat na ty pruhy. Dneska navečer byl mimořádně příznivý index mytí vozidel, tak jsem Jeana pořadně vydrhnul a vyleštil a na pruhy jsem zase zapoměl. Musel jsem se jít podívat znovu. A co myslíte, jsou tam, tak jak to popisuje Destiny? Na odpověď si budete muset počkat! (Trocha napětí neuškodí).

Odesláno

No, vidím, že nikdo není moc zvědavej, tak to vyklopím. Ty pruhy na střeše zevnitř na tapecírunku mám taky. Na první pohled si toho nikdo nevšimne, ale po \"zadívání se\" se objeví. Proč jsou tam taky nevím.

Odesláno

Když jsem se byl dívat, tak už bylo slunko pod obzorem a viděl jsem to co popisuje Destiny. Dalšího příčného členění jsem si nevšiml. Ale zkusím to napravit. No, při mé paměti to bude tak na Mikuláše.

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...