destiny Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 Teď mne napadla jedna věc, nad kterou jsem se pozastavil hned při nákupu Pažouta. Máte taky na stropě v interiéru tmavé pruhy?? Je to přesně nad hlavou řidiče a spolujezdce od předního okna až k zadnímu. Široké jsou asi 15cm. Když jsem se ptal od čeho to je, tak mi řekli, že to maj 307 všechny. Díval jsem se v tom salonu do uplně novech 307 a měly to tam taky, jen ne tak výrazné. Jsou pod tím nějaká zpěvnění střechy nebo co??? Citovat
lamancha Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 tak toho jsem si nevsiml, bezim to napravit Citovat
Bohumil Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 Čoveče, to teda ani nevím. když jsem kupoval Jeana snažil jsem se mít oči všude, ale toto? Až přijedu domů, zjistím a dám vědět. Citovat
Bohumil Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Od té doby jsem doma každý den, ale zapoměl jsem se podívat a odepsat. Takže zítra druhý pokus. (Ale dostal jsi mě). Citovat
lamancha Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 :D:D srovnano, vzdycky me potesi, kdyz si lidi vsimaji i veci minulych Citovat
Bohumil Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 Ale nenapsal jsi nic o těch pruzích, jak popisuje \"Destiny\". Citovat
lamancha Odesláno 25. červen 2004 Odesláno 25. červen 2004 Ja se zminoval v jine foru, ze momentalne jsem od pazoutka na tisice kilometru vzdalen a dalkove ovladani me rodiny krapitek hapruje . Takze az v srpnu. Citovat
Bohumil Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Zase jsem si na pruhy ani nevzpoměl. A to jsem v tom seděl každý den. Měl jsem trochu napilno a myšlenky někde jinde. Snad už to brzo napravím. Citovat
lamancha Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Stahuji se ze vsech diskuznich for dokud si nevzpomenes a nesdelis pocet pruhu v Jeanovi :D Citovat
Bohumil Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Já se taky stahuju, dokud si na to nevzpomenu a nezjistím to. Citovat
Bohumil Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 Takže pánové, konečně jsem si vzpoměl na to, že se mám podívat na ty pruhy. Dneska navečer byl mimořádně příznivý index mytí vozidel, tak jsem Jeana pořadně vydrhnul a vyleštil a na pruhy jsem zase zapoměl. Musel jsem se jít podívat znovu. A co myslíte, jsou tam, tak jak to popisuje Destiny? Na odpověď si budete muset počkat! (Trocha napětí neuškodí). Citovat
Bohumil Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 No, vidím, že nikdo není moc zvědavej, tak to vyklopím. Ty pruhy na střeše zevnitř na tapecírunku mám taky. Na první pohled si toho nikdo nevšimne, ale po \"zadívání se\" se objeví. Proč jsou tam taky nevím. Citovat
destiny Odesláno 7. červenec 2004 Autor Odesláno 7. červenec 2004 Zvědavej jsem byl, jen jsem se neozval! Měl jsem strach, že mě o to déle budeš napínat Každopádně bych fakt rád věděl, přoč tam jsou? Citovat
Bohumil Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Za tu dobu jsem se nestihl nikoho zeptat, snad si na to do srazu vzpomenu a položím chlapcům u \"Peugeota\" kontrolní otázku. Citovat
lamancha Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 2 Boh. : blahopreji k excelentni pameti. Hele a kolik tech pruhu tam mate ? Neni to neco jako carovy kod ? Citovat
Bohumil Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Když jsem se byl dívat, tak už bylo slunko pod obzorem a viděl jsem to co popisuje Destiny. Dalšího příčného členění jsem si nevšiml. Ale zkusím to napravit. No, při mé paměti to bude tak na Mikuláše. Citovat
lamancha Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 2Bohumil : Blizi se Mikulas!! Ja se kouknul jen tak zbezne a nevidel jsem nic, bud blbe cucim nebo tam nic nemam:( Citovat
Bohumil Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Jestli se objevíš na jihočeským srazu, my ti to \"objektivně\" zhodnotíme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.