Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Je tam naražená. Sundáš ji tak, že za ni budeš pořádně tahat a otáčet s ní.

Mefe zkousel jsem to jak popisujes a malem jsem urval celou radicku. Kdyz uz jsem mel pomalu krvavy ruce jsem to nevydrzel a vzal do ruky flexu a rezaci kotouc a co jsem zjistil? Aspon u stareho modelu je radicka narazena na takovem spesl vroubkovani a je prilepena takze drzi hodne pevne. Musel jsem ji nariznout a pak rozlomit abych ji dostal dolu. Vse se ale povedlo a nova hlavice je na svem miste;)

Odesláno

Tomáš: Novej model má taky vroubkování, takovej rádoby čtyřhran, ale že by to bylo lepený, o tom nic nevím. Aspoň teda u žádný ze 405 který mi prošli rukama to lepený nebylo. Vždycky stačilo s ní točit, pořádně zatáhnout a byla dole.

Odesláno

Fakt to neslo rikal jsem to bude pohoda ale.......asi po 30min jsem to nevydrzel. Kdyz jsem ji rozlomil odpadla pulka a ta druha stale drzela na radicce no proste mazec.

Odesláno

Já jsem jednou objevil na vrakáči šajtru na 405 starý model nádhernou ani nevím s čeho byla, a řekl jsem si ta musí být moje.

Asi po 20ti min. opatrného sundávání jsem to nevydržel, a zabral vší silou a ona povolila, hlavně to cítil můj nos.:D

Tak opatrně ať se někdo nezmrzačí skoro jako já.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...