rejkavka Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 ne a ne sundat kulu ze šaltr páky, nevíte jestli je šroubovací nebo jak je tam přichycena? děkuji Citovat
Maverick Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Je tam naražená. Sundáš ji tak, že za ni budeš pořádně tahat a otáčet s ní. Citovat
Tomáš Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: Mef Je tam naražená. Sundáš ji tak, že za ni budeš pořádně tahat a otáčet s ní. Mefe zkousel jsem to jak popisujes a malem jsem urval celou radicku. Kdyz uz jsem mel pomalu krvavy ruce jsem to nevydrzel a vzal do ruky flexu a rezaci kotouc a co jsem zjistil? Aspon u stareho modelu je radicka narazena na takovem spesl vroubkovani a je prilepena takze drzi hodne pevne. Musel jsem ji nariznout a pak rozlomit abych ji dostal dolu. Vse se ale povedlo a nova hlavice je na svem miste;) Citovat
Maverick Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Tomáš: Novej model má taky vroubkování, takovej rádoby čtyřhran, ale že by to bylo lepený, o tom nic nevím. Aspoň teda u žádný ze 405 který mi prošli rukama to lepený nebylo. Vždycky stačilo s ní točit, pořádně zatáhnout a byla dole. Citovat
Tomáš Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Fakt to neslo rikal jsem to bude pohoda ale.......asi po 30min jsem to nevydrzel. Kdyz jsem ji rozlomil odpadla pulka a ta druha stale drzela na radicce no proste mazec. Citovat
ladosak Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Já jsem jednou objevil na vrakáči šajtru na 405 starý model nádhernou ani nevím s čeho byla, a řekl jsem si ta musí být moje. Asi po 20ti min. opatrného sundávání jsem to nevydržel, a zabral vší silou a ona povolila, hlavně to cítil můj nos. Tak opatrně ať se někdo nezmrzačí skoro jako já. Citovat
marekb26 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 aj ja mam podobnu skusenost dost ma stval vyzor tej paky a tak som sa rozhodol ze jeu dam dole aj som dal ale moj nos mal modru farbu este 3dni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.