vinorak Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 no půlku vesnice sem jel fakt 40, pak sem přijel na stopku a rozjel se. No a na budíky sem nekoukal, ale měl sem tam tak 50, vůbec žádná rychlost:D a říkal sem si, že mě přeci nemůžou za takový prd překročení rychlosti stavět:myslim Citovat
Qcko Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Pe.Tr paní mě pochvalila že na to jake mam auto dodržuju rychlost ,byla tam tušim 40 ,mistni snad potvrdi, ja jel fakt cca 30-35. A teď tohle: (2) Řidič nesmí a) snížit náhle rychlost jízdy nebo náhle zastavit, pokud to nevyžaduje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, b) omezovat plynulost provozu na pozemních komunikacích, zejména bezdůvodně pomalou jízdou a pomalým předjížděním. Taaaakže: pane řidiči, jaký jste měl důvod pro pomalou jízdu? Vacsinou na toto odpoviem vetou, ze som prisposobil svoju jazdu povahe vozovky a technickemu stavu vozidla:papa Citovat
Mildík Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Mám taky hit, onehdá jsem stál na chodníku na Senovážnym nám. a čekal, až mi otevřou vrata do vjezdu BIS. Kolem šla krásná poliška, a, že proč stojim na chodníku a že pokuta, řku \"já čekám, až mi vaši kolegové otevřou vrata\" a ona,, že to nejsou její kolegové. A já \"přece by se taková hezká slečna nezlobila\" No sjela mě jak malýho haranta, že není slečna, ale orgán, naštěstí se otevřely vrata a nějak se to vysvětlilo, ale bacha na hezký polinky, jsou ostrý. Citovat
f3Rd@ Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Mildik: tak jsi ji mel rict: \"preci by se takovy pekny organ nezlobil.\" Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 dik za tip v mesicich, obvykle je projdu kilem az ke kamaradovemu baraku, kde obcas pomaham. Holt zbrzdim Citovat
309GT Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 To si myslím že by bylo ještě k horšímu:D:D:D Citovat
Mildík Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Asi by to nepochopila, možná orgánem. Ale jsou tam u nich opravdu pěkný holčiny ,no státní služba pod penzí,a zadostiučinění, když to můžou chlapům natřít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.