Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam 4070 už rok .Je pravda že na začiatku asi po 94000 mi odišlo servo čo je investicia 1726eur plus robota ale inač žiadne problemy niesu.Super štartovanie v zime a to bolo aj -20, nízka spotreba pekný vzhlad ja som spokojny na 100%:super

Odesláno

Najezdil jsem na ní teď docela rychle 10k km (asi 2,5 měsíce), mám tam bez mála 100tisíc - ťuk, ťuk, ťuk. Jede a přede jako kočka, uvidím na předservisní prohlídce, chci tam příští měsíc zajet :-)

Je to jako s jiným autem, nesmíš kupovat první kusy. Pověry na Francouze neplatí, to říkají jen zarytí příznivci BMW. Je to parádní auto, s parádním interiérem - a navíc, dneska stojí v podstatě pakatel (s ohledem vůči Mondeu, Oktávii, Passatu) a přitom se jim bohatě vyrovnají (či je předčí, motory HDi jsou super). Nerozmýšlel jsem se s koupí dlouho :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte teraz som kupil 407sw (tyzden) a uz mam cez 1500km

ze je pekne je jasne ,ale moje je rok vyroby 12.2005 2.0HDI a

ma 135 000 nabehane a po BA cestach prevazne.A ide velmi dobre tah motora perfektny,spotreba je fajn nato ze je to velke auto mimo mesta som odmeral priemer 5.8l a v meste mi mi ukazuje 6.5 l .co je super na to ako som cital ake su 407 zle auta aaatd.Vsetko funguje ako ma bez chyby auto je takmer FUUL bez JBL system a cena bola ozaj dobra

Je pravda ze na nom bola robena poctivo serviska v original Peugeot sevise .takze je to fajn autohttp://www.peugeot-club.com/kniha/img/opilec.gif

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...