Bohumil Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 No, nějaký zabezpečení tam mám. Když napíšu jaký a za kolik, tak už to nebude zabezpečení. Citovat
Bohumil Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Zítra ty nosiče jdu namontovat (konečně). Snad si nebudu muset vzít schůdky až tam budu dávat kolo. Citovat
lamancha Odesláno 11. červenec 2004 Autor Odesláno 11. červenec 2004 Zitra to je 11., to znamena ze 15. uz z Jeana muzes mit kabriolet:D Ty schudky me fakt zajimaji at nekupuju zbytecne nosic nahoru. Citovat
Bohumil Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Zase jsem to nyzkoušel, Furt pršelo a večer jseme jeli na Hradiš?an do Třeboně. Takže jindy. Soráč. Citovat
Bohumil Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Tak včera večer jsem se do toho pustil. Montáž příčníků a držáků šla celkem dobře, až do vysazení kola do držáku. Řeknu Vám, mít tak o 5cm míň, tak bych byl namydlený, nebo bych si musel vzít nějaké schůdky a vozit je pak sebou. Lidi co mají míň jak 175 asi musí kola nandavat a sundavat u nějaké rampy, pod kterou si zajedou, nebo ze štaflí. Tohle není rozhodně auto pro nějaké \"mrňouse\". Citovat
lamancha Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 No dobra - to je drzak a uz takovy problemy a co teprve az tam budes soukat kolo ! Takze to vypada na drzak dozadu, coz me s... protoze to je celkem palka. /184/ Citovat
lamancha Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 Blbe jsem si to precetl - ted vidim, ze jsi tam to kolo nasoukal, ale stejne to vypada na zadek. Citovat
Bohumil Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Abych ho tam posadil, musel jsem ho chytit vpředu a vzadu za vidlice kousek nad středy. Ještě, že to hliníkáč a nefoukal vítr. Citovat
lamancha Odesláno 15. červenec 2004 Autor Odesláno 15. červenec 2004 Takze chapu te dobre, ze toto reseni nedoporucujes? Citovat
Bohumil Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Drobet mě to protáhlo, když jsem soukal kolo na střechu do žlábků na nosič a hlavně když jsem ho chtěl upnout za rám do držáku. To už bylo skoro na hranici, (ale na špičkách jsem ještě stát nemusel). Pro ty co mají míň jak175cm, doporučuji zadní nosič, nebo s sebou vozit něco pod nohy. Ne všude je k dispozici rampa, nebo alespoň chodník. Citovat
stembi Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Zdar, před 3 roky jsem si pořídil 2 nosiče na kola. (příčníky a nosiče Thule). Musím ale říct, že jsem je zatím použil asi 3x (a to jezdíme s kolama téměř pořád). Mnohem jednodušší je dát biky dovnitř. Stačí sklopit pravý zadní sedadlo, na podlahu dát deku, sundat sedlo a přední kolo ze všech biků a do vniklé mezery se vejde celkem 3 ks biků na stojáka (zadním kolem k přednímu sedadlu, kola opřít o pravou stranu auta \"odpružit\" sundanými předními koly proloženými mezi biky). Jo a aby se to celý nehýbalo tak to stáhnu tou sí?kou na uchycení vysokého nákladu do oček na podlaze kufru na pravý straně. Mám 306 Breaka a to auto je snad na dýlku kola přímo dělaný (zbývá mi vzadu tak 10 cm místa). No a do levý půlky kufru se vejdou zavazadla. Takhle naprosto v pohodě a s komfortem cestujeme ve 3-4 lidech se třemi biky uvnitř. Při jízdě na delší vdálenosti se počítá i snížená spotřeba. Zrovna tenhle víkend tak jedeme na MTB Beskyd Tour do Rožnova pod Radhoštěm. [Editován dne 20/7/04 stembi] Citovat
lamancha Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 Diky moc, rozhodne to vyzkousim:papa Citovat
Bohumil Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Do \"Breaka, nebo SW\" by neškodilo vymyslet nějaký držák, že by se přední vidlice usadila na nějaký čep (místo středové osy) a rám kola by se uchytil do držáku normálně jako na střeše. Citovat
robert Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Existujou i držáky kol do auta, stačí vyndat přední kolo a vidlici upnout rychloupínákem k držáku. Ale je to pouze do aut, kde se to vejde. Jinak doporučuji nový model střešních nosičů od Thule. Je tam k upnutí jen jedno rameno (zevnitř) s kleštinou ovládanou kolečkem v úrovni zahrádky. Navíc je plně zamykatelný. Výhoda je, že se tam vejdou i kola s rámy o průměru trubek okolo osmi centimetrů a dá se používat i na MPV protože se nemusí nikde šmátrat ve výškách. Nevýhoda je cena (okolo 2.900,-) a potom, že při převážení kol s ůzkými plášti docela vybruje přední kolo do stran, ale spíš to jen straší řidiče okolo. Citovat
Bohumil Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Díval jsem se to technických dat, \"breaky a SW\" jsou ještě o kousek vyšší, než klasika, tady mrňousové nemají šanci dát bez štokrdle kolo na střechu. Citovat
lamancha Odesláno 23. červenec 2004 Autor Odesláno 23. červenec 2004 Nejvic se mi libi ta varianta od Stembiho, nekdy to budu muset vyzkouset, hlavne jak to upevnit at to uvnitr neklepe a nemlati to tapecirunku:) Citovat
Bohumil Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 Spíš to co navrhuje \"Robert\". Pro kombíky. Citovat
lamancha Odesláno 23. červenec 2004 Autor Odesláno 23. červenec 2004 Moje chyba, a ne prvni. Mas pravdu, prehlidl jsem ze i ta Robova varianta je do auta - a kde se to da koupit ? Citovat
Bohumil Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 V nějakým vyhledávači na netu zadej najít střešní nosiče, nebo držáky na kola, .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.