Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak s dovolením bych rozlousknul tento mýtus nasávání. Ten kužel uprostřed na běžných filtrech jako máš na obrázku má na sobě síto a vzduch je nasáván i přes tento kužel.jenomže tohle je z hlediska proudění vzduchu špatně.ten filtr co mám já má ten kužel jen jako uzavžený hliníkový kužel a funguje to následovně! z venčí to nemá naprosto žádný význam ale když kouknete do filtru jako že dovnitř tak vidíte špičku toho kuželu směřující do vstupu filtru-filtr bere vzduch okolo svého těla a ten kužel má tento vzduch usměrnit aby se nerozbíjel o protější stěny ale o ten kužel se jakoby sveze k vstupu filtru rovnou do trubky sání!!!

tak že ten kužel je uplně uzavřen a jen usměrňuje tok vzduchu ze stran ke středu. A to že mám to náporové sání jakože před střed je proto že to je jediné možné (v mém případě) místo. Je uplně jedno kde to přivedeš jen v okolí filtru by měl proudit čerstvý studený vzduch a filtr už se postará o to aby si ho nasál-Tak že hlavně aby ten chladnější vzduch rozbil ten teplejší pod kapotou v těsném okolí filtru.

No doufám že jste z toho dost chytří:D

Odesláno

aha...takže ten \"přívod\" co máš v nárazníku a vede k filtru,nebude přímo napojenej na filtr-přivádí jen čerstvý studený vzduch k filtru....né přímo do něj(doprostřed tý díry).......

Teď už je to naprosto jasný....já sem myslel že ten filtr je uprostřed průchozí.....:mad:

Pokud jsem to pochopil správně funguje to asi takhle....:super

post-0-14109606985429_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: razor

aha...takže ten \"přívod\" co máš v nárazníku a vede k filtru,nebude přímo napojenej na filtr-přivádí jen čerstvý studený vzduch k filtru....né přímo do něj(doprostřed tý díry).......

Teď už je to naprosto jasný....já sem myslel že ten filtr je uprostřed průchozí.....:mad:

Pokud jsem to pochopil správně funguje to asi takhle....:super

ano přesně takto. z toho podběhu to bude jen proudit během jízdy a ochlazovat okolí filtru. nic víc. žádné náporové sání přímo do filtru by stejně nemělo význam

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...