Qcko Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 1.) Oranzove som nekupoval, pretoze som chcel cervene a tie som nezohnal, tak som kupil cire a nastrriekal na cerveno;) 2.) Ziarovku vytiahnes jednoducho, proste potiahnes:roker, ziadna veda 3.) Foto spravim ked bude tma, paci sa mi ako to svieti, proste taka zaujimava cervena farba a hlavne cele budiky rovnako, ziadne flaky a tak:papa Citovat
gedu Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 vcelku zaujímavé, ale už som zvedavý na ten stredový panel:super Citovat
marko306 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Tunny, uz si nalakoval ten stred? Nechces ho vymenit za obycajny strieborny? Ja by som rad taky s tou imitaciou dreva. Citovat
volvik Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Qcko 1.) Oranzove som nekupoval, pretoze som chcel cervene a tie som nezohnal, tak som kupil cire a nastrriekal na cerveno;) 2.) Ziarovku vytiahnes jednoducho, proste potiahnes:roker, ziadna veda 3.) Foto spravim ked bude tma, paci sa mi ako to svieti, proste taka zaujimava cervena farba a hlavne cele budiky rovnako, ziadne flaky a tak:papa Tak to potom hod foto jak to vypada a jinak strhaval jsi tu oranzovou folii co tam byla nebo ne a hod jsem foto jak si s tim delal pokud mas Citovat
Qcko Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Jaj, myslis na pristrojovke? Tam oranzova folia nebola, neviem ako v inych peugeotoch, ale mne svietila pristrojovka taky bielym az nazltlym odtienom, kazdopadne ten ta cervena prebila...preto som zhanal farebne ziarovky, lebo sa mi nechcelo rozoberat pristojovku a skrabat to:aut...skusil som ako to svieti, pacilo sa mi, tak som to nechal... ...vacsi problem bude s podsvietenim klimy, pretoze tam su az zelene prvky a to sa uz blbo bude riesit ziarovkami, ale mam jedno to ovladanie na vzduch navyse, tak sa skusim s tym panelom pohrat trochu...fotky hodim, skoda len ze to budem fotit mobilom, ale hadam to moc neskresli:nevim Citovat
Tunny Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 koupil sem sytejsi cervenou, jsem si totiz vsiml ze u 2 zarovicek jsem mel nejaky divny sklicko je to foceny bez krytu, protoze sem ho zrovna lestil + jak pise qcko ten stred kdyz dam jenom cerveny vypada divne, budu to muset nejak vyspekulirovat kazdopadne si musim koupit jeste nejaky nahradni zarovicky protoze sem si jich koupil pouze 10+2 nahradni v domneni ze to bude stacit [upravil dne 14.5.2009 Tunny] Citovat
Tunny Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 az sezenu fotak nafotim lip je to za dne a jeste mobilem [upravil dne 14.5.2009 Tunny] Citovat
Qcko Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 No ani nemam co fotit, svieti mi to presne tak isto ako tebe (s prihladnutim na to, ze to trochu vyzera ako oranzova farba, ale to robi asi fotak, blbo sa to foti:nevim)...ono sa mi na tom paci ze ked sa stmieva tak je to super a ked idem v noci tak sa na to dobre pozera:D Ale vsak foto hodim pre porovnanie:papa [upravil dne 14.5.2009 Qcko] Citovat
kanes Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Tu rucicku na otackomere mas neak padnutu skus si ju napravit neviem ci si ju skladal ale dost blbo sa to triafa vzdy ked ju nasadis zapnia vypni klucik ona sa ti vrati do nulovej polohy a vtedy ti bud spadne alebo bude niekde nad tak si to dolad presne na nulu nech to vypada Citovat
Meldik Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 dneska jsem taky predelal podsvetleni budiku a hodin s teplomerem......oboje na cerveno......koupil jsem v papirnictvi cervenou folii za 7 korun rozstrihal podle budiku a uzolepou nalepil za budiky, da se to lehce vratit z5, zmenit barvu dle nalady a sviti to perfektne.........cerveny zarovky jsem nesehnal...........zkousel diody, ale svetlo je bodovy..... [upravil dne 17.5.2009 meldal] Citovat
Tunny Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Takle to nejak vypada ve finale, auto je modry takze to slo do modry barvy Citovat
dskala Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Zdary, jakej typ barvy na tohle natírání používáš? Díkes, Dan Citovat
Tunny Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Základna plasty (plastový polimer) Motip a potom > Jednokomponentní rychleschnoucí akrylátový lak s vynikající krycí schopností a vysokým leskem. je me to sumak stejne prijde vnitrek kompletne predelat ale chtel sem si to zkusit jak to bude vypadat Citovat
GRiMx Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 tak jsem modrý žárovky scháněl a scháněl a nesehnal.. pouze 5W ale 1,2W ne.. Citovat
Blackrider Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx tak jsem modrý žárovky scháněl a scháněl a nesehnal.. pouze 5W ale 1,2W ne.. ja je sehnal a přes puvodní budiky to vubec nesvítilo a škrábat tu oranžovou folii se mi nechtělo Citovat
Tunny Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx tak jsem modrý žárovky scháněl a scháněl a nesehnal.. pouze 5W ale 1,2W ne.. http://shop.obautodily.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=2729 Citovat
Qcko Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 No, tak s malym oneskorenim, ale prikladam obrazok mojho cerveneho podsvietenia, fotil som to mobilom, tak to nevyzera uplne idealne, ale tak pre predstavu:papa Citovat
Blackrider Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: Tunny Původně zaslal: GRiMx tak jsem modrý žárovky scháněl a scháněl a nesehnal.. pouze 5W ale 1,2W ne.. http://shop.obautodily.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=2729 tyhle přesně mám a svíti naprd a jestli né tak je v tom nakej fígl Citovat
Tunny Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Filtr GREEN Sport Peugeot 306 2.0 [upravil dne 29.5.2009 Tunny] Citovat
Tunny Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 namontovano, jeste vyresim odstineni nejakym materialem od motoru a natahnu k nemu privod vzduchu ale ted neni cas a navic je hnusny pocasi nechce se me nic delat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.