Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

km-->hm-->dam-->m-->dm-->cm - jednotky dlzky, pri prechode na nizsiu/vyssiu jednotku posuvas o jedno (pripisujes/skrtas jednu nulu)

km2-->ha-->a-->m2-->dm2......-posunutie o 2 miesta pri prechode na vysiisu/nizsiu ....mne sa to tu nechce rozpisovat, myslel som ze sa pochopime...

...kazdopadne na km je to tak, ze pri dlzke posunies o 3 mista (pripises 3 nuly), pri ploche 2x viac, to je vsetko:papa

...dufam ze som sa nikde nepomylil, pisal som rychlo:D

V podstate hej, len miešaš jednoky SI s inými jednotkami. Pôvodne išlo o vzťah m-km a m2-km2 a tam ako píšeš nie je posun o dve desatinné miesta - preto som sa navážal, ale aspoň si sa pocvičil :P:papa

MirasCC: Dodržuj pravidla fóra, bod č. 6 - když už citaci používás, ponechej pouze tu část příspěvku, na kterou reaguješ.

[upravil dne 14/5/09 MirasCC]

Odesláno

No dobre no, tak sem to posr*l :D

S matiky mi to nikdy neslo, v 2 rocniku na stredni sem delal reparat, a preto taky sem si vybral vysokou s marketingovim zameranim bez matiky, fyziky a podobnych veci :D

Este raz se omlouvam ...

Odesláno

AnotherOne: jasne, chcel som si to zjednodusit a moc sa to nepodarilo:D...stacilo proste napisat ze pri ploche sa pridava dvojnasobny pocet nul ako pri dlzke a bol by pokoj:roll...ale jasne, sak pocvicit treba, matika je zabava:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...