Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

musim vymenit rozvydi na 406 mam 2,0 16v 99kw.nasiel som nieco dam odkaz,remen mam asi 153zubkovy myslim,ale neviem kolko klzne a napinacie klapky tam su nasiel som aj foto asi je to z mojho ale neviem sa stoho vysomarit.prosim poradte mi co mi treba vsetko kupit.a nejake odkazi ceny som pozeral v autokelly.sk

[upravil dne 11/5/09 jarco623]

post-0-14109606883041_thumb.jpg

Odesláno

CA jedno je vacka dalsie CA napravo rozdelovac(?) CS klukovka. Vsetky 3 kolecka so zubami nemenia sa. IDLER, napinacia kladka, TP vodna pumpa, VVP vodiaca kladka alebo opacne tieto posledne 2 veci. Vymiena sa vodiaca a napinacia kladka s vodnou pumpou.

Ups:mad:neskoro. Neva, druhy:D

[upravil dne 11/5/09 marko306]

Odesláno

ja som mal tusim kladky obe skf, remen dayco a vodnu pumpu si nepamätam. Zatial 14200 km vecsinou mesto a ok. Ale niekde je tu vlakno kde sa preberalo co to o kvalite znaciek rozvodovych sucasti.

Odesláno

a da sa zisitit ci mi treba menit remen?? podla km sa to neda,nefunguju mi km.

max bych koukl jak je na tom řemen altíku pokud špatný vyměnil bych taky / 6 PK 1725 /

/ 6 PK 1725 / co to je??:mad:

Odesláno

remen na alternator mi treba tiez :grr mam na nom iba 4 drazky!!! mi ho olupalo asi som ho zle nasadil to nieje velka polozka a to viem urobit.len ten rozvodovy remen ma stve,som kupil auto najazdene cca 30000km od kupi km neviem kolko to ma vobec!a chcem ist na dovolenku a cesta tam aj spet cca 3000km a neviem ci to vydrzi!neda sa to zistit ci ho treba menit?vola? popraskanie alebo nejako tak??

Odesláno

ak si este ty nemenil tak vymen. Nevies ako bolo jazdene s autom, kolko ma v skutocnosti km a kolko sa najazdilo na terajsich rozvodoch. Rozvody su lacnejsie ako pripadne stretnutie motora pri roztrhnuti rozvodov.

Odesláno

vsak prave ze neviem co bolo z autom neviem ani km neviem ci viac,a ked sa roztrhne rozvod fuuu nato radsej ani nemyslim!pocul som ze pri kupe auto je lepsie hned dat vymenit rozvody a olej,lebo tym km tazko verit.neviete nejeake stranky kde by too bolo lacnejsie?pozeral som autokelly. hmm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...