Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Uz dlhsiu dobu pozorujem, ze mi piskaju pravdepodobne brzdy. Ale je to zvlastne lebo mam pocit ze to robi len po dlhsej jazde, ked sa to vsetko trochu zahreje. Najskor som to bral tak, ze je to mozno nejky kamen alebo nieco a tak som skusal pridupnut brzdu - ono potom na chvilku prestane, ale potom zacne znova. Dokonca obcas tak, ze ked mierne potocim volantom obcas to piska len pri pootoceni do jednej strany, obcas stale. Najlepsie je to pocut pri rychlosti okolo 50 km/h a je to take rytmicke piskanie, ktore sa zvysuje s rychlostou. Neviete niekto co presne by to mohlo byt? Vsetky kotuce a tusim predne platnicky som mal pred cca mesiacom menene.

• O 1 rok později...
Odesláno

Mne to zacalo piskat po vymene brzd. Potom sa to skludnilo a piska to uz menej, skoro vobec. Ale znamemu tiez na 307 to piskalo jak hovado. Riesil to tak ze obrusil hrany na platnickach. Chvilu to bolo ticho a potom to zacalo zasa. Naposledy hovoril ze uz si zvykol ale ze uz NO MORE PEUGEOT.

Odesláno

na ucinky brzd to az taky vplyv nema a pri prudkom brzdeni sa hned vypari len na tych hranach to zostane..nemusis sa bat ze to nebude brzdit...uz som to robil viackrat(stale zijem :D) lebo som lenivy davat dole kotuce

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

Uz dlhsiu dobu pozorujem, ze mi piskaju pravdepodobne brzdy. Ale je to zvlastne lebo mam pocit ze to robi len po dlhsej jazde, ked sa to vsetko trochu zahreje. Najskor som to bral tak, ze je to mozno nejky kamen alebo nieco a tak som skusal pridupnut brzdu - ono potom na chvilku prestane, ale potom zacne znova. Dokonca obcas tak, ze ked mierne potocim volantom obcas to piska len pri pootoceni do jednej strany, obcas stale. Najlepsie je to pocut pri rychlosti okolo 50 km/h a je to take rytmicke piskanie, ktore sa zvysuje s rychlostou. Neviete niekto co presne by to mohlo byt? Vsetky kotuce a tusim predne platnicky som mal pred cca mesiacom menene.

..mne to zacalo z nicoho nic ... ja som nemenil dosticky uz dlhsiu dobu,stale maju cca 6mm...a mne sa zda ze sa aj prehrieva lave zadne koleso...odtial ide aj ten nepravidelny cvrlikavy zvuk...nie stale...ked zastavim a potom sa pohnem prestane na urcitu dobu:myslim:myslim:myslim
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

je to asi kvôli blbej kombinácii platničky + kotúče. Od vtedy som si všimol, že na Citroenoch/Peugeotoch je to pomerne častý problém :) Toto som už dávnejšie vyriešil tým, že som kúpil komplet novú sadu kotúčov (Jurid) a platničiek (TRW) a už pískam len občas pri pribrzďovaní.....čo je 1000 krát lepšie než pri jazde a už mi to neprekáža.

Odesláno

Ahoj , tiež pri dobrzďovaní pískam malinko ... menil som asi pred 2 mesiacmi, servisák ma upozorňoval , že ATE zvyknú pískať, menil som aj kotúče aj doštičky ... brzdí pekne a to malinke pískanie je v poho.. netrápi ma ... trápi ma iné :) asi ložisko :):bacha:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...