Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, nejsem sice majitelem Peugeotu, ale majitelem Citroenu C3. Na Vaše fórum koukám častěji a je tady plno věcí, co pomůže plno věcí objasnit. Tvarově mám jiné auto, ale vnitřnosti jsou přeci jen hodně podobné či stejné. Co se týče uprav, tak zatím nemám skoro nic, kromě pružin Eibach Sportline -50/30mm a alu 15\" od zdejšího člena HugoBoss. Ale tento týden mi taky přijdou Angely a pak se uvidí. Respektive bloumám nad podložkama. A tím bych Vás chtěl poprosit, zda tady nemáte někdo na půjčení třeba jen jednu 10mm a jeden kousek 15mm podložky pod kola. Nevím, zda to už nebude moc:( Kola mám 6,5x15 s ET26 a údajně při ET15 už se musí zaklepávat lemy atd. Jsem z okolí Mladé Boleslavi, tak bych i k někomu z Vás klidně na chvilku na zkoušku přijel. Zkoušel jsem i Citroen klub, ale tam je prostě mrtvo a nic se tam člověk ani nedoví. Kdyžtak můj mail je monabeana@seznam.cz. Moc děkuju za případnou pomoc, pánové;) Jinak tady je to vozidlo:)))))))))

[upravil dne 11/5/09 Losky]

post-0-14109606870409_thumb.jpg

Odesláno

No ak ms overene to co pises, tak ked das 10mm podlozky, budes mat ET 16 a dalej by som ani nesiel, ale podla mna by ti stacili 5/7 mm...ale to je iba teoria, odskusanie je odskusanie:roker

Odesláno

mam kola ET 15 a podlozky 15 mm, ve ctryrech lidech uz strejcham, a to to nemam snizeny. Jsem z Prahy, Horni pocernice, jestli chces, muzes se stavit a muzu ti podlozku pujcit na vyzkouseni :-)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Sněhulka vypadá moc pěkně. ;)

Děkuju. Bylo hodně zanedbaná, služebák:( Ale po technické stránce vyšlapovala, ale bohužel to bylo SDi, tak jsem ji takhle dal dokupy a asi po 3 měsících pak našla nového majitele z Turnova

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

mam kola ET 15 a podlozky 15 mm, ve ctryrech lidech uz strejcham, a to to nemam snizeny. Jsem z Prahy, Horni pocernice, jestli chces, muzes se stavit a muzu ti podlozku pujcit na vyzkouseni :-)

Sice to mám trošku z ruky, ale lepší něco než nic:)) Určitě bych se stavil to poreferovat a zkusit, škoda, že ještě nemáš 1cm:( Závit na šrouby je asi stejný, ne? Já popřemýšlím, kdy bych se mohl stavit, napíšu ti a dohodneme se, aby se to hodilo také tobě. Ještě jednou díky:super

Odesláno

jsem ted bez prace, takze v pohode, zavit mam 1,25 a srouby M12, delka sroubu asi 6cm

Odesláno

na www.reviloshop.cz pokud máš zájem ti ho tam udělají. Já mám ten náběh 11mm, takže taky bych ho tam nechal dodělat. Jednou mi už podložky dělali a max spokojenost a hlavně i s cenou. 1,5cm stojí 340 Kč:) Což konkurence chce většinou o dost víc. Šrouby za 30Kč/ks pokud si u nich podložky koupíš. No, já jdu ještě chrnět po té noční:) Zatím pane:)

Odesláno

Možná trochu :xvul ale není to ta fábka co se prodávala někdy loni v létě v Tuning Magazine? Je opravdu pěkná,jak se mi to auto příčí,tak tohle bylo hodně hezký.Kamarádka zrovna sháněla auto,al kombi na ní bylo moc:super

Odesláno

Pri prezuvani Ford KA som si vsimol ze predosli majitel dal dopredu podlozky cca. 1cm aby dal dnu gumy 195/45 R15 ale islo by to aj bez toho po malej uprave, ale su iba vpredu, neviete aky to ma vplyv na riadenie a sedenie na ceste, mam kupit aj dozadu taky isty rozmer alebo ako?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...