Losky Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Ahoj lidi, nejsem sice majitelem Peugeotu, ale majitelem Citroenu C3. Na Vaše fórum koukám častěji a je tady plno věcí, co pomůže plno věcí objasnit. Tvarově mám jiné auto, ale vnitřnosti jsou přeci jen hodně podobné či stejné. Co se týče uprav, tak zatím nemám skoro nic, kromě pružin Eibach Sportline -50/30mm a alu 15\" od zdejšího člena HugoBoss. Ale tento týden mi taky přijdou Angely a pak se uvidí. Respektive bloumám nad podložkama. A tím bych Vás chtěl poprosit, zda tady nemáte někdo na půjčení třeba jen jednu 10mm a jeden kousek 15mm podložky pod kola. Nevím, zda to už nebude moc:( Kola mám 6,5x15 s ET26 a údajně při ET15 už se musí zaklepávat lemy atd. Jsem z okolí Mladé Boleslavi, tak bych i k někomu z Vás klidně na chvilku na zkoušku přijel. Zkoušel jsem i Citroen klub, ale tam je prostě mrtvo a nic se tam člověk ani nedoví. Kdyžtak můj mail je monabeana@seznam.cz. Moc děkuju za případnou pomoc, pánové Jinak tady je to vozidlo:))))))))) [upravil dne 11/5/09 Losky] Citovat
Qcko Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 No ak ms overene to co pises, tak ked das 10mm podlozky, budes mat ET 16 a dalej by som ani nesiel, ale podla mna by ti stacili 5/7 mm...ale to je iba teoria, odskusanie je odskusanie:roker Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 no právě, radši ozkoušet než jen typovat. Mě právě přijde, že ten 1cm možná bude ještě málo Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 a tady ještě minulost. Začátky tuzení))))))))) Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 A další vozítko, na kterém jsem se vyřádil nejvíce. Na téfo fotce to byla jen fábka:) Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 a tady po půl roce to už byla má láska Sněhulka:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 mam kola ET 15 a podlozky 15 mm, ve ctryrech lidech uz strejcham, a to to nemam snizeny. Jsem z Prahy, Horni pocernice, jestli chces, muzes se stavit a muzu ti podlozku pujcit na vyzkouseni :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 posli u2u jestli chces a domluvime se Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Sněhulka vypadá moc pěkně. Děkuju. Bylo hodně zanedbaná, služebák:( Ale po technické stránce vyšlapovala, ale bohužel to bylo SDi, tak jsem ji takhle dal dokupy a asi po 3 měsících pak našla nového majitele z Turnova Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Scratch mam kola ET 15 a podlozky 15 mm, ve ctryrech lidech uz strejcham, a to to nemam snizeny. Jsem z Prahy, Horni pocernice, jestli chces, muzes se stavit a muzu ti podlozku pujcit na vyzkouseni :-) Sice to mám trošku z ruky, ale lepší něco než nic:)) Určitě bych se stavil to poreferovat a zkusit, škoda, že ještě nemáš 1cm:( Závit na šrouby je asi stejný, ne? Já popřemýšlím, kdy bych se mohl stavit, napíšu ti a dohodneme se, aby se to hodilo také tobě. Ještě jednou díky:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 jsem ted bez prace, takze v pohode, zavit mam 1,25 a srouby M12, delka sroubu asi 6cm Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Tak to se nemáš Já mám tento týden kromě noční ještě brigády, takže spíš příští týden dopoledne, pane:papa Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Já právě chtěl na zadek 1,5cm a předek asi 1cm, tak aspoň budu vědět víc, co a jak Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 1 cm snad uz nemaji stredovy krouzek, do to bych nesel :-( Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 na www.reviloshop.cz pokud máš zájem ti ho tam udělají. Já mám ten náběh 11mm, takže taky bych ho tam nechal dodělat. Jednou mi už podložky dělali a max spokojenost a hlavně i s cenou. 1,5cm stojí 340 Kč Což konkurence chce většinou o dost víc. Šrouby za 30Kč/ks pokud si u nich podložky koupíš. No, já jdu ještě chrnět po té noční Zatím pane:) Citovat
309GT Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Možná trochu ale není to ta fábka co se prodávala někdy loni v létě v Tuning Magazine? Je opravdu pěkná,jak se mi to auto příčí,tak tohle bylo hodně hezký.Kamarádka zrovna sháněla auto,al kombi na ní bylo moc:super Citovat
Losky Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 Jj, je to ona, nemohl jsem ji prodat. Zájemci nic a nic, pak když jsem ji prodal, tak mi volali i půl roku po prodeji:) Citovat
Makvej Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Pri prezuvani Ford KA som si vsimol ze predosli majitel dal dopredu podlozky cca. 1cm aby dal dnu gumy 195/45 R15 ale islo by to aj bez toho po malej uprave, ale su iba vpredu, neviete aky to ma vplyv na riadenie a sedenie na ceste, mam kupit aj dozadu taky isty rozmer alebo ako? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.