Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej hodně blbej dotaz:

Dostal se mi do ruky samostatně celkem solidně hrající subwoofer o průměru 30 cm. V autě mám originální kazeťák a changer, vše Clarion. Repra jsou taky originál, co tehdy dovával Peugeot.

Má cenu cpát do auta ten subwoofer v bedně bez zesilovače nebo to je holej nesmysl? Do zesiku se mi moc investovat nechce a ani netušim, jestli na něj má rádio (Clarion PU-9679A) výstup:myslim

Pokud by to cenu mělo, jak velká bedna by k němu měla být, aby to hrálo dobře?

Pokud to cenu nemá, za kolik by se dal prodat samotnej subwoofer? Je na něm jenom napsáno Woofer a výkon 300 W.

Odesláno

bez zesíku ti to hrat moc nebude ..jedině se zesíkem :papa ..pokud by si to zapojil na stavající radio tak by ti tam šlo veškere spektrum zvuku což ti subwofer nezahraje !!!sehnat bud nakej levnejší zesík cca do 800kč by šel koupit ;)byl to jen navrh ale vím že do toho nechceš investovat

[upravil dne 10.5.09 Blackrider]

Odesláno

trochu to hrat bude, ale je to fakt o nicem, kup aspon nejakej levnej zesik, kdyz neches moc inestovat, urcite za nej nevyplaznes moc, ale nejdriv si zjisti, jestli na nej ma radio vystup

Odesláno

no hele!bez zesiku ti to hrat nebude!a myslim ze normal kazeti ani nemaj nejaky pripojeni na zesik!jinac jedina sance je ze subac zapojis misto repraku a bude ti hrat jako normal repro!jinac pouzity zesik sem sehnal za 1200kc!:aut

Odesláno

na tenhle woofer se vykašli...i když tam dáš pořádnej zesík tak to bude o ničem...tento woofer vypadá že je z nějaký větší bedny kde byl ještě středák a výšky takový ty velký bedny jak jsou na diskotékách...já být tebou tak koupín jinej woofer dneska moc nestojí a nebo kup třeba jenom reprák a udělejsi bednu to už závisí na tobě ale na tenhle bych se opravdu vykašlal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...