Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Pezotaci, mam dotaz:myslim. Dneska kdyz jsem najizdel na dalnici tak jsem trosku zprudka najizdel pravotocivou zatackou :mad:cca 70km/h a na 5s. se mi ukazala hlaska BREKING...a neco dal, bohuzel jsem to nestihl precist a dale se rozvitilo STOP. Pote to zmizlo. Dale kdyz jsem po chvili brzdil z cca 120km/h na 50km/h mi jako by vybroval brzdici pedal, ale ABS to nebylo. Nevite nahodou nekdo co by to mohlo byt. Nic jineho se mi neobjevilo, tak nevim co si o tom mam myslet.

Predem dekuji...:super

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Nejspíš málo brzdové kapaliny, zkontroluj to

To bude nejspise lepsi rano az se trosku schladi a jeste popripade klesne, pokud si teda jeste neco z chemie pamatuju:D

• O 2 roky později...
Odesláno

mne dnes rano cestou do prace na rovnej ceste pri ustalenej rychlosti napisalo ABS Braking system faulty a na palubovke sa rozsvietilo abs. auto ide normalne, brzdi normalne ale nejde abs ( vyskusal som na snehu prudko zabrzdit). jedine co som stihol skontrolovat boli poistky a tie su v poriadku. stretol sa s tymto uz niekto ?

Odesláno
To bude nejspise lepsi rano az se trosku schladi a jeste popripade klesne, pokud si teda jeste neco z chemie pamatuju:D

to si toho pamatujes hodne malo... brzdova kvapalina ma tak minimalnu a pre nas nemeratelnu roztaznost ze pri tvojej uvahe/teorii by musela vsetka vytiect z nadrzky pri brzdeni a prevadzke :D

predpokladam ze zakladatel temy uz ma hladinu brzdovky v poriadku... ak to pri brzdeni blbne nadalej, asi bude vhodna diag... :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

pri kontrole poistiek som pozrel aj mnozstvo brzdovej kvapaliny. objednal som sa v BA cez net na diagnostiku ale po dvoch tyzdnoch ziadna odpoved. jazdim teda doteraz bez funkcneho ABS. ked sa otepli a zacnem chodit na motorke do roboty tak to dam cez víkend do servisu nech pozru co je to za poruchu. takze ak sa chcete v ba objednat cez net do peugeot servisu ani to neskusajte.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...