mr.SM Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Ahoj Pezotaci, mam dotaz:myslim. Dneska kdyz jsem najizdel na dalnici tak jsem trosku zprudka najizdel pravotocivou zatackou :mad:cca 70km/h a na 5s. se mi ukazala hlaska BREKING...a neco dal, bohuzel jsem to nestihl precist a dale se rozvitilo STOP. Pote to zmizlo. Dale kdyz jsem po chvili brzdil z cca 120km/h na 50km/h mi jako by vybroval brzdici pedal, ale ABS to nebylo. Nevite nahodou nekdo co by to mohlo byt. Nic jineho se mi neobjevilo, tak nevim co si o tom mam myslet. Predem dekuji... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Nejspíš málo brzdové kapaliny, zkontroluj to Citovat
mr.SM Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Nejspíš málo brzdové kapaliny, zkontroluj to To bude nejspise lepsi rano az se trosku schladi a jeste popripade klesne, pokud si teda jeste neco z chemie pamatuju:D Citovat
kamkoxx Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 mne dnes rano cestou do prace na rovnej ceste pri ustalenej rychlosti napisalo ABS Braking system faulty a na palubovke sa rozsvietilo abs. auto ide normalne, brzdi normalne ale nejde abs ( vyskusal som na snehu prudko zabrzdit). jedine co som stihol skontrolovat boli poistky a tie su v poriadku. stretol sa s tymto uz niekto ? Citovat
mr.SM Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 Me kdyz to udelalo, zajel jsem do servisu. Rekli mi ze mam malo brzdove kapaliny... Doplnili a bylo to OK... Citovat
Marcel00 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 To bude nejspise lepsi rano az se trosku schladi a jeste popripade klesne, pokud si teda jeste neco z chemie pamatuju:D to si toho pamatujes hodne malo... brzdova kvapalina ma tak minimalnu a pre nas nemeratelnu roztaznost ze pri tvojej uvahe/teorii by musela vsetka vytiect z nadrzky pri brzdeni a prevadzke predpokladam ze zakladatel temy uz ma hladinu brzdovky v poriadku... ak to pri brzdeni blbne nadalej, asi bude vhodna diag... Citovat
kamkoxx Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 pri kontrole poistiek som pozrel aj mnozstvo brzdovej kvapaliny. objednal som sa v BA cez net na diagnostiku ale po dvoch tyzdnoch ziadna odpoved. jazdim teda doteraz bez funkcneho ABS. ked sa otepli a zacnem chodit na motorke do roboty tak to dam cez víkend do servisu nech pozru co je to za poruchu. takze ak sa chcete v ba objednat cez net do peugeot servisu ani to neskusajte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.