Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar tak uz som tu zasa. dnes som si vsimol ze pri zohriatom motere mi nieco šúcha - ide to so strany kde su rozvody. skusil som nastartovat motor ked vychladol a bolo ticho. tak kym stym pojdem za nejakym mechanikom chcem sa opytat tu. odokryl som totiz kryt rozvodoveho remena a moc sa mi to co som videl nepacilo - toto asi normalna poloha remena neni ze? Nemohla sa pridret nejaka kladka? - rozvody vraj boli menene par tisic km dozadu - remen tak vyzera ale kladky veru neviem - predchadzajuci majitel tvrdil ze vraj aj tie sa menili /tvrdil mi to aj 4 mesiace po kupe/ jedine co sa vraj nevymenilo su semeringi ci nieco take

f_238563346_f16aa1400a9fc473f42255ef48c9227d.jpg

f_238565304_aac37cd955d0fe6a735a37a87a4d4886.jpg

[upravil dne 15.5.2009 automale]

Odesláno

ok a mozem si pripravit peniaze na vymenu komplet rozvodov /kladky, vodna pumpa, remen/ alebo bude stacit nieco dotiahnut?

ok dakujem...... tak k niekomu behnem

[upravil dne 10.5.2009 automale]

Odesláno

ono to nemusel suchat ten remen o dekel. totizto nechal som vychladnut motor, nastartoval som ho a bolo ticho. Zajtra vecer stym idem za jednym mechanikom, rozobere, pozrie a uvidime co stym. ma to sere - takuto zavadu som neocakaval.... :(

( EDIT )

no rozvody su rozobrane. kladky boli uz posmrti takze to menim cele aj s remenom a vodnou pumpou :-( a popri tom gufero na kluke a chladiacu kvapalinu / buh vi ako dlho tam bola a co je to zac /

- hlavne ze mi ten magor co mi to predaval este aj po kupe tvrdil ze rozvody su komplet vymene aj s kladkami ze nic nemusim menit !!! To uz je jedno, asponze som si to vcas vsimol a nedopadlo to horsie. Teraz uz len nech to da chlapik dokopy nech moze 205-ka znova trhat asfalt.

tak pegan je hotovy - vymenene mam aj tesnenie vyka ventilov, chladiaca kapalina tam bola nejaka hrdzava voda teraz uz je nova nemrzka, kratka testovacia jazda zamnou, zajtra ma caka dlksia tak uvidim ci je vsetko ok.

[upravil dne 14.5.2009 automale]

[upravil dne 15.5.2009 automale]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...