sliki Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Zdarvim Mám u peugeota 406 rok výroby je 96 klávesnici pod volantem a je zhřejmě odpojená protože při startování nezadávám žádněj kod a svítí u ní červená dioda a tak se chci zeptat jestli když je ta klávesnice odpojená tak jestli by se nechala úplně vyndat??? :myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 klidně vyndej jen to tam zavazí .Co tam dáš kastlíček jako je u novějších ? Citovat
sliki Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 To nevim co tam místo toho dam ale asi ten kastlí ale je mi divný to že je to odpojený a furt tam svítí ta červená dioda a co s těma drátama co tam k tomu jdou, ustřihnou? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 No je tam normalní konektor, ale nechapu proč svítí červená, měla by svítit zelená. Nejčastěji bývají ulámaný drátky, pro jistotu nastartuj a pak to skus odpojit. Kód znáš?? Napadá mě a při nastartovaným svítí taky červená?? Ono to jde u některých verzí dálkovýho zamykání spárovat s klíčem. [upravil dne 9/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 dokud to funguje tak bych na to nehrabal, tady ty imob. jsou pekny mrchy, kdyz se rozeserou... Citovat
sliki Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 při nastartování to nevim jestli svítí červená, tak se na to zejtra kouknu a kdyby to bylo připojený tak ji po nastartování odpojim ale když tam žádne kod nezadávám tak by odpojená bejt měla a kod bohužel neznám Citovat
homat Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 moc bych se v tom nehrabal, mělo to snad nějaký servisní mód, aby se dalo dát auto do servisu odblokovaný a nesděloval se jim při tom kód imobilizeru. Pamatuji se jak jeden kamarad koupil starší Citroen, který byl v tomto módu, chtěl imobilizer zprovoznit, tak jsem mu pro jistotu doporučil ať si zajede k autorizovanému dealerovi Citroen. Když tam přijel, řekli mu, že to není problém, že za deset minut odjíždí. Naštěstí sepsali zakázku a za deset minut neodjel, ale přišli mu říct, že se něco pokazilo, a že musí vyměnit jednotku motoru, protože je trvale zablokovaná. Takže si servis docela vydělal a kamrád byl týden bez auta. :-( Citovat
Guest servisman Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 já co měl sedana tak tam ani klavesnice nebyla,byla pryč.Jen jsem našel pod palubkou jen protikus konektor Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: sliki při nastartování to nevim jestli svítí červená, tak se na to zejtra kouknu a kdyby to bylo připojený tak ji po nastartování odpojim ale když tam žádne kod nezadávám tak by odpojená bejt měla a kod bohužel neznám No to bych asi neriskoval, když neznáš kód a bylo by to sparovaný s klíčkem tak když to odpojíš tak už nemusíš vubec nastartovat ani po znovuzapojení. Už tady pár takových případů bylo, ted je tu sice někdo kdo zvladne kod nyčíst z ŘJ ale je to dost drahý. Citovat
sliki Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 No jestli to je spárovaný s klíčem to nevim já to řešim hlavně kvuli tomu že u toho chci nechat vyměnit dálku a chci tam dát jinou s vystřelovacíma klíčem nejspíš od FXe tak právě potřebuju nějak zjisti co tomu je jestli to je odpojený a můžu to vyhodit pryč nebo jestli se v tom hrabal nějakej vrtal a jenom stim něco udělal, ale co sem tu čet v jinejch tématech tak když nastartuju a nechám motoř běžet a pak klávesnici odpojim tak by už měla bejt mimo provoz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 No to jo, ale jde o to jestli to udělá i když by to bylo spárovaný s klíčem, to myslim nikdo nezkusil. Hele jakou máš dálku v klíčku, infra nebo radiovou?? Napadá mě že někdo mohl jen střihnout některý z drátů [upravil dne 9/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
sliki Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 no dálku mám ještě infra a kdyby někdo ustřih drát tak se to asi zablokuje a už stim nikdo nehne ne? Citovat
sliki Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 tak jsem zjistil že ta červená dioda nesvítí ale bliká a to i po nastartování a taky sem zjistil že když vyndám klávesnici tak tam je ulámanejch nebo ustřihanejch asi 5 drátů Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 No tak k tomu infra: to se spárovat s imobilizerem nedá. A k těm ulámanejm drátům, to nevim teda co s tim, protože když je zapojíš tak se muže imo zablokovat uplně a když tam náhodou nebude tovární kód tak seš v řiti. Je možný že to někdo ustřihal aby to vyřadil, já bych to zaizoloval a nechal tak. [upravil dne 10/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
sliki Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 aha tak já se ještě někde poptám a uvidim:myslim:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.