Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarvim

Mám u peugeota 406 rok výroby je 96 klávesnici pod volantem a je zhřejmě odpojená protože při startování nezadávám žádněj kod a svítí u ní červená dioda a tak se chci zeptat jestli když je ta klávesnice odpojená tak jestli by se nechala úplně vyndat??? :myslim:myslim

Guest servisman
Odesláno

klidně vyndej jen to tam zavazí .Co tam dáš kastlíček jako je u novějších ?

Odesláno

To nevim co tam místo toho dam ale asi ten kastlí ale je mi divný to že je to odpojený a furt tam svítí ta červená dioda a co s těma drátama co tam k tomu jdou, ustřihnou?

Odesláno

No je tam normalní konektor, ale nechapu proč svítí červená, měla by svítit zelená. Nejčastěji bývají ulámaný drátky, pro jistotu nastartuj a pak to skus odpojit. Kód znáš??

Napadá mě a při nastartovaným svítí taky červená?? Ono to jde u některých verzí dálkovýho zamykání spárovat s klíčem.

[upravil dne 9/5/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

při nastartování to nevim jestli svítí červená, tak se na to zejtra kouknu a kdyby to bylo připojený tak ji po nastartování odpojim ale když tam žádne kod nezadávám tak by odpojená bejt měla a kod bohužel neznám

Odesláno

moc bych se v tom nehrabal, mělo to snad nějaký servisní mód, aby se dalo dát auto do servisu odblokovaný a nesděloval se jim při tom kód imobilizeru. Pamatuji se jak jeden kamarad koupil starší Citroen, který byl v tomto módu, chtěl imobilizer zprovoznit, tak jsem mu pro jistotu doporučil ať si zajede k autorizovanému dealerovi Citroen. Když tam přijel, řekli mu, že to není problém, že za deset minut odjíždí. Naštěstí sepsali zakázku a za deset minut neodjel, ale přišli mu říct, že se něco pokazilo, a že musí vyměnit jednotku motoru, protože je trvale zablokovaná. Takže si servis docela vydělal a kamrád byl týden bez auta. :-(

Guest servisman
Odesláno

já co měl sedana tak tam ani klavesnice nebyla,byla pryč.Jen jsem našel pod palubkou jen protikus konektor

Odesláno
Původně zaslal: sliki

při nastartování to nevim jestli svítí červená, tak se na to zejtra kouknu a kdyby to bylo připojený tak ji po nastartování odpojim ale když tam žádne kod nezadávám tak by odpojená bejt měla a kod bohužel neznám

No to bych asi neriskoval, když neznáš kód a bylo by to sparovaný s klíčkem tak když to odpojíš tak už nemusíš vubec nastartovat ani po znovuzapojení. Už tady pár takových případů bylo, ted je tu sice někdo kdo zvladne kod nyčíst z ŘJ ale je to dost drahý.
Odesláno

No jestli to je spárovaný s klíčem to nevim já to řešim hlavně kvuli tomu že u toho chci nechat vyměnit dálku a chci tam dát jinou s vystřelovacíma klíčem nejspíš od FXe tak právě potřebuju nějak zjisti co tomu je jestli to je odpojený a můžu to vyhodit pryč nebo jestli se v tom hrabal nějakej vrtal a jenom stim něco udělal, ale co sem tu čet v jinejch tématech tak když nastartuju a nechám motoř běžet a pak klávesnici odpojim tak by už měla bejt mimo provoz

Odesláno

No to jo, ale jde o to jestli to udělá i když by to bylo spárovaný s klíčem, to myslim nikdo nezkusil. Hele jakou máš dálku v klíčku, infra nebo radiovou??

Napadá mě že někdo mohl jen střihnout některý z drátů

[upravil dne 9/5/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

tak jsem zjistil že ta červená dioda nesvítí ale bliká a to i po nastartování a taky sem zjistil že když vyndám klávesnici tak tam je ulámanejch nebo ustřihanejch asi 5 drátů

Odesláno

No tak k tomu infra: to se spárovat s imobilizerem nedá. A k těm ulámanejm drátům, to nevim teda co s tim, protože když je zapojíš tak se muže imo zablokovat uplně a když tam náhodou nebude tovární kód tak seš v řiti. Je možný že to někdo ustřihal aby to vyřadil, já bych to zaizoloval a nechal tak.

[upravil dne 10/5/09 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...