Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pekna 106ka !!!:supertaky jse mi začina loupat lak hlavne na střeše zatim a nechce jse mi s tim nic delat !!!kolik jsi do toho investoval???a prace na tim byla dost co?a kolik času to asi tak zabralo???uvažuju taky o tim!

Odesláno

co vím tak to stálo 1500 za propriety k lakování (lak, barva, tužidlo, ředidlo) 500 Láďovi za ohcotu a práci, nějaký drobný za tmel, 2x pizza a asi 3 pivka :) Je to na den a půl. Lak není ideální (lakovalo se v garáži) a s tim tmelem jsme se taky extra nerovnali.

Odesláno

tak to de taky jse do toho nekdy asi pustim pže ta střecha juak jse mi loupe je docela hnusna!!!a proč jse začina loupat lak???nejni to kvalitne udelany???kamoš ma stejne rok vyroby a ma lak v cajku!!

Odesláno

Čau, hezká práce líbí se mi to, mám úplně ten samej problém, sřecha kapota v hajzlu, takže sem myslel že bych to v létě trochu poladil. Jen sem se chtěl zeptat, protože ten povrch na fotkách vypadá ok čím se vybrušoval tmel jaka bruzka. Dík

Odesláno

Proc se to loube tesko rict mosna spatne osetrene nevim. O tohle auto se pul roku nikdo nestaral a bylo to na tom poznat :(. Tak mohlo by to mozna byt jeste lepsi :) kdyz by jsem na to meli vice casu ale tak ja jsem s vysledkem spokojen. Bruzka je tahle ma ji Blizzard v ruce co je to zac nevim.

[upravil dne 10.5.2009 paul jane]

post-0-14109606866639_thumb.jpg

Odesláno

Dík i za foto. Jo ohledně barvy proč se loupe. Jeden lakýrník mi říkal, že se v té době přecházelo na vodové bravy a proto auta okolo 1992 a výše mají nedostatky. Hm newim, ale na mém autí barva slezla až na plnič a to na kapotě a střeše a sou chycené i páté dveře a to je r.v.1994.

Odesláno

Já na své původní 106ce jsem měl taky komplet slezlou střechu, kapotu a páté dveře, a taky mi bylo řečeno že se měnil nějakej typ barev tak to jesště neměli vychytaný R.Vv taky 1994

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...