jirka21 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Měnil někdo lambdu u motoru 1,6i 65KW . Na různých e-shopech je dost typů a značek. Originál stojí šílené peníze. Jakou lambdu použít pro tento motor .Může být nějaká univerzální ? Co třeba magneti marelli ? Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 měnil sem nedávno,taky to byla uni,koupil sem to tady z fora od jednoho člena,jen už nevim značku,zatim funguje Citovat
Qcko Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 A ked uz sme pri tom, ako spoznam ze je treba vymenit lambdu:myslim...ci to mi povedia na emisnej:aut Citovat
Pllaša Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 poznas to tim ze ti zacne blikat oranzova kontrolka ve tvaru motoru s uvnitr ty znacky bude jako pismeno K Citovat
jirka21 Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Motor začne občas taročit a dost vzroste spotřeba Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: jirka21 Měnil někdo lambdu u motoru 1,6i 65KW . Na různých e-shopech je dost typů a značek. Originál stojí šílené peníze. Jakou lambdu použít pro tento motor .Může být nějaká univerzální ? Co třeba magneti marelli ? Je to podľa počtu drôtov. http://www.vyfukyonline.cz/Lambda-sondy---univerzalni/ Citovat
jirka21 Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Už jsem tam psal snad vyberou tu správnou co bude dobře fachčit Citovat
Jindras Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Dám na to jednoduchou odpověď-když né levný univerzál-použij Lambdu ze škody felicia-bude to fungovat perfektně-odzkoušeno-ve skutečnosti to naměří stejné potřebné hodnoty jako ten originál...,dával jsem to na několik aut.... [upravil dne 9/5/09 Jindras] Citovat
jirka21 Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Z té feldy to fakt fachčí ? [upravil dne 9/5/09 jirka21] Citovat
jirka21 Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 A co závity ? Vše jde bez úprav ? Citovat
dolly1010 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: Pllaša poznas to tim ze ti zacne blikat oranzova kontrolka ve tvaru motoru s uvnitr ty znacky bude jako pismeno K Já jen pro pořádek. V tom motoru není písmeno K, ale tranzistor Je sice takovej divnej, ale je to tak PS.: Taky jsem si dřív myslel že je to písmeno K (než jsem si všimnul tej šipky z jednej \"nožiky\") Citovat
Pllaša Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 ja jsem to dal jako priklad ve tvaru K ale diky za opravu! Citovat
Qcko Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Aha, diky, takze ta co sa na chvilu rozsvieti ked zapnem klucik (nieco ako diagnostika), tak ak ostane svietit viem ze treba lambdu, super:D...a uz viem aj ze staci z Felky, super:D Citovat
jirka21 Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Ta oranžová kontrolka je autodiagnostika motoru. Když se rožne za jízdy nemusí to být zrovna lambda sonda . může tobýt spousta jiných věcí . Nejlépe je zajet do servisu kde mají diagnostiku a tam se ta závada ukáže.Je to mnohem levnější než postupně vyměnit půl auta abys našel závadu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.