suchos Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 zdravim pezotaci, mam 2.1 TD a chystam se opravit schnily vejfuk jednoduse, tad tam pouze novou rouru. Rozhodne chci vykopat ten pricnej lauf a prvni dil, mozna bych tam nechal posledni dil, kvuli zvuku, nevim jak to bude drsny delal to nekdo nekdy z vas ? ptam se hlavne, jestli to bude mit vliv na spotrebu, nebo vubec abych neco neposral... dik za jakoukoliv radu Citovat
mmartinkovic Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 :myslím myslim ze to nie je dobry napad, asi koli niecomu tam su 3 tlmice, koli splodinam, dymu, teplote, hluku a pod. Radsej nespekuluj, daj origo, to nemas tuningovu karu ale auto panov, zvuk motora je dostatocny, trochu sa zapocuvaj a ten zvuk sa nepodoba na ziadny iny zvuk motora akehokolvek ineho auta. Citovat
suchos Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 to mi nerozumis, ja z toho urcite nechci delat hnus tuning car, ale ten pricnak je hotovka, tak by zajimalo, kdyz bych ho vyndal a dal misto nej potrubi, takze by zustal prvni a posledni tlumic... origo novej kupovat nebudu, neni zrovna nejlevnejsi... jen se bojim, abych nejak zavazne nenarusil celkove protitlak vejfuku, aby motor normalne slapal a turbina taky. Jinak teda nevim jestli je lauf zrovna na dym a teplotu splodin a na kour je snad katak ne ? vy tam vsici kupujete novy origos tlumice ? nebo mate jeste puvodni ? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 myslím,že těch co kupují origo moc není--já většinou montuju to nejlevnější...moc ti asi neporadím,ještě jsem nedával za ten střední tlumič jen potrubí, ale na 406 HDi jsem dával kolegovi místo zadního (posledního) tlumiče jen rouru a zvuk se vůbec nezměnil :o (jako by ten zadní tam nemusel být...ale jezdí s tím půl roku a nema problema... Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Pamätám autá ktoré mali iba jeden tlmič a chodili úplne normálne. Keď ten prostredný nahradíš rúrou tak sa nič hrozné nestane. Maximálne to bude trochu hlučnejšie a tá rúra môže rezonovať. Citovat
mmartinkovic Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Origo vyfuk som nedaval, ale dal som cely novy z Auto kelly, cca 17 000 Sk pred 3 r. Nie je co spekulovat, teraz uz mam druheho a vsetko je tam origo a to ma 10 r. tlmice za 40 litr a to len predne by si nedal ani keby boli zlate. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.