Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Žádám o radu. Potřebuji doplnit olej do 207 GT, jenže nevím jaký tam příjde. Do výměny mám ještě dost času. Ale doplnit musím, protože na palubce mi bliká varování. V motoře mám nálepku TOTAL, ale nejde na ní nic přečíst, typ nic. Takže pokud někdo ví jaký tam příjde tak poraďte.

Odesláno

Ještě se zeptám mám francouzskou servisní knížku. A tam se jako oleje uvadí tyto. TOTAL 9000 5W-40, TOTAL INEO ECS 5W-30, TOTAL ENERGY 9000 0W-30... a je tam uvedený motor 2.0S16 180koní. A na něj se může dát jen TOTAL 9000 5W-40. Myslíš, že ten INEO ECS je spravná volba ??? Zkuste napsat další co tam lejete ???

Antal: a jinak to ti poveděli v Peugeotu, že to tam příjde tenhle nebo jak ???

Odesláno
Původně zaslal: antal

Tých 150koní musí niečo zožrat:P

myslíš okrem tých 10 / 100?

ja jazdím za 5.6 a rozhodne nie malo pomalo :mrk

ale nechcel som tou otazkou vyryvat, len ma to

zaujimalo, pocul som zatial samu chvalu na tie motory.

Co ked my sme taki naftovi :D

[upravil dne 4/5/09 Boso]

Odesláno

Ano do 1,6THP sa leje Total ineo ecs 5w-30.Je to origo čo tam dáva peugeot,rozhodne by som si nedovolil tam dat olej len tak podla seba takže sa nemusíš bát.

Odesláno

Antal: Ja viem, ved prave na tie Vase motoriky som pocul chvalu,

preto ma zarazilo, ked chcel chalan olej dolievat.

Foto najdes vo vlakne galeria 207ciek - stranka 6 :)

Odesláno

Tak olej objednaný zítra bude doma. A teď mi čidlo nic nesignalizovalo, že bych měl málo oleje.

Antal: Jinak foto už tu mám. Je to ta zelená 207 GT ve vláknu Galerie 207 někde na posledních stranách.

Odesláno

Na měrce jsem měl kousek nad poslední kuličkou ... Jinak objednal jsem ho u kamaráda. Byl jsem u nás v Peugeotu a mají tam jen CASTROL, ale řekl bych že hodně špatná prodejna i co se jednání týče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...