Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

otázkou je, které z nich budou odpovídat podmínkám tuningcupu, nebo které se pro uspořádání vyberou.. někde jsem četl že jich bude ještě méně než minulý rok

Odesláno

tak to se budu těšit :super dneska jsem nahodil stavitelný podvozek, tak mi už konečně nebudou říkat něco o tom že to mám vysoko oproti Tobě když jsi stál vedle :P

Odesláno

no momentálně se mi zimní kola s gumama spadly až do podběhu, takže kousíček gumy nejde ani vidět přes lem.. letní mám 17 na nižší gumě+ podložka na zadku, tak jsem zvědav jestli se to tam vleze a nesekne mi lem do gumy..

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

tak to se budu těšit :super dneska jsem nahodil stavitelný podvozek, tak mi už konečně nebudou říkat něco o tom že to mám vysoko oproti Tobě když jsi stál vedle :P

ty vole co by v tom TC nechteli......ze to mas vysoko..no a co,je to auto na denni jezdeni neee?se z nich poseru..tohle mi tam rict,tak bych umrel..zadek o 8 cm dole...predek o 7 cm:):P

Odesláno

a tak ted se razí ve světě úpravy čím níž tím líp.. nejlepe to nazval můj děda: \"co má za smysl jezdit bachorem po zemi\" :D:D:D:D

Něco na tom je:myslim Je to občas adrenalin:D:D
Odesláno

Jako SOBOL to měl fakt vysoké ... nebo to dělaly opticky i zapuštěne kola... nevím ... ale věřte, že v TC jsem se několika porotci bavil a ta výška toho vozu není až tak velké + dost aut není položenych na zemi a taky se umísťuji a berou hezké místa...

Odesláno

jj jak píše creams bylo to vysoko ikdyž už tam byly pružiny - 30 mm na každé nápravě.. holt 40tka profil gumy a 207čka má sama o sobě zajímavé podběhy.. jak to bylo na seriovém tak to vypadalo jak kočár :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže včera vyšel seznam srazů pro tento rok:

■1. 5. Fashion Cars Vysoké Mýto

■8. 5. Mimoňské války XVI

■19. 6. Tuning Auto Show Slušovice

■3. 7. Relaxmeeting Pardubice

■7. 8. Tuning Extreme Show Příbram

■25. 9. AZ pneu Tuning Salon Brno 2010

kam teda pojedem?

Odesláno

Takže včera vyšel seznam srazů pro tento rok:

■1. 5. Fashion Cars Vysoké Mýto

■8. 5. Mimoňské války XVI

■19. 6. Tuning Auto Show Slušovice

■3. 7. Relaxmeeting Pardubice

■7. 8. Tuning Extreme Show Příbram

■25. 9. AZ pneu Tuning Salon Brno 2010

kam teda pojedem?

Vidime sa v Slušovicích :cool:

Kto jede?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...