hanb Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ahoj, nestartuje mi obcas muj P406. vcera jsem jela a jela 60 km a pak zastavila u pumpy a pri odjezdu nic. vsechny kontrolky se normalne rozsvitili, starter tocil (baterka nova 8 mesicu). Ale motor nechyt. Jako blondyna jsem i zkousela pri startu pridat plyn, ale ani naznak... Tak jsem ho nechala 5 minut a pak normalne naskocil. Cimpa by to mohlo byt? [upravil dne 4.5.2009 hanb] Citovat
Burisek Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 hih koukám nějakej nový model ?? asi to bude 406 ne ?? Oprav si nadpis příspěvku.... a je tu hledání zkusil jsi nejdřív to ?? [upravil dne 4/5/09 Burisek] Citovat
Medvěd Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Taky jsem si říkal, jak ten piškot v modelech přeskakuje Citovat
hanb Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 tak blondyna dekuje za rady, nazev opravila. Radsi zajede do servisu, v hledani nic podobneho nenasla, ale pany na foru nebude se svymi hloupymi dotazy obtezovat. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 tipuji na snímací kroužek co je okolo spínací skříňky a předává info že souhlasí čip ,aby jsi mohla nastartovat,něco se tu už podobné řešilo . [upravil dne 4/5/09 honza406] Citovat
hanb Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 a nevis priblizne vlakno? pod ,,nestartuje,, jsem to nenasla. snimaci krouzek a cip, to znamena neco v klicku, zapalovani? Citovat
btl.a Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Taky mi to občas udělalo, když jsem měl ještě 406ku. Když zapneš klíček a rosvítí se kontrolky, je slyšet benzinové čerpadlo z nádrže? Já jsem vždy zvednul zadní pravý sedák, tam je PVC černá kulatá zátka, tu jsem zde měl již jen položenou a čerpadlo pod krytem jsem rukou pobouchal, pak už chodilo. Když se mi to stalo poprvé v Rakousku, tak mě odtáhli a před servisem jsem to zkusil a od té doby žádný problém. Citovat
hanb Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 a cerpadlo vydava jakej zvuk? takovy chroustnuti? tak to slyset bylo. diky za radu, napisu si to a vezmu s sebou do auta, az mi to zase potka, tak abych mela tahak. Hezkej vecer! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.