dolly1010 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Tak co tomu říkáte. Stálo mě to 130Kč a kdykoliv se dá vrátit k původním (tyhle jsou nalepený oboustranou sáskou). Určitě tu bude několik lidí kterým se to nebude líbit, ale mě se to docela líbí Chci slyšet vaše názory Další fotky najdete >> tady << A abych nezačínal nový vlákno, tak tady je pohled do mýho kufru, do kterýho jsem si místo žárovky přidal LED pásek (180 Kč) To jsem tuner, co? Citovat
kovi306 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 ty voe krutej kufr maš to fakt pěkný a to jsi dal přímo místo tý žárovky nějakej ten led pásek bo to máš jako někde strčený??? ale je to fakt mazec...já tam mam jen modrou žárovku a svítí to dost málo... Citovat
marko306 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 ten kufor je a tie blinkre vypadaju ako zo xsary po facelifte, akurat xsara ich ma uplne cire Citovat
dolly1010 Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: kovi306 ty voe krutej kufr maš to fakt pěkný a to jsi dal přímo místo tý žárovky nějakej ten led pásek bo to máš jako někde strčený??? ale je to fakt mazec...já tam mam jen modrou žárovku a svítí to dost málo... Díky Je to obyčejnej LED pásek (dá se to koupit na Aukru v různejch velikostech od 100Kč). Já koupil 60cm za 180Kč a nalepil ho vedle žárovky do horní části kufru. Pokud se nesehneš není to ubec vidět (v sedanoj). Kablík jsem napojil místo žárovky, kterou jsem vyndal. Svítí to docela pěkně Ještě budu přidávat přepínač ZAP/VYP/AUTOMAT abych si to moh zapnout manuálně, kdyby se náhodou v autě někdy spalo abych měl lampičku A abych když bych větral kufr nemusel vybíjet baterku zbytečným svícením Citovat
pastorek Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: dolly1010 Tak co tomu říkáte. Stálo mě to 130Kč a kdykoliv se dá vrátit k původním (tyhle jsou nalepený oboustranou sáskou). Určitě tu bude několik lidí kterým se to nebude líbit, ale mě se to docela líbí Chci slyšet vaše názory Za cca 250 máš originál bielu smerovku. Citovat
thomas007 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 já našel jen na autokelly.cz tohle: 16.14.158 - P/L boční blikač - bílý [-12/02] - 223 Kč 34.14.157 - objímka bílého blikače - 132 Kč a mam předfaceliftovýho pažoutka a tam tyhle nejdou ptž uchycení je širší než díra pro klasickej oranžovej hranatej blikač a hlavně to má i jinej konektor mrcha a abych nebyl OT tak říkám že se mi tyhle \"šištičky\" líbí víc než ty originál, podivně tvarovaný. [upravil dne 4/5/09 thomas007] Citovat
GRiMx Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ja mam v aute to samy,uz asi 3 mesice.resil jsem to ale extra svitivou neonovou tyci,napojenou na zarovku,takze sviti jen pri otevreni kufru.fotky najde te v podpisu Citovat
mates306 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Je to pěkný, akorát mi to připadá, jako by to byla poziční světla na větší vozy. Kufr dávám za 1 podtržená. Citovat
dolly1010 Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: mates306 Je to pěkný, akorát mi to připadá, jako by to byla poziční světla na větší vozy. Nechci nic říkat ale myslím že máš pravdu Na Aukru bylo napsáno \"jako doplňkové osvětlení\", nebo něco podobnýho. Doufám že po mě benga nepůjdou Původně zaslal: mates306 Kufr dávám za 1 podtržená. Dík, jsem rád že se líbí Citovat
mates306 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Myslím si, že se toho policajti ani nevšimnou. A ještě otázka, jak jsou široký ty pozičky, pardon blinkry? ? Mám breaka a nějaký pozičky sháním. Ale nechci je moc široký. Dík Citovat
dolly1010 Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Velikost pozičních blinkrů je 60x30mm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.