Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak co tomu říkáte. Stálo mě to 130Kč a kdykoliv se dá vrátit k původním (tyhle jsou nalepený oboustranou sáskou).

Určitě tu bude několik lidí kterým se to nebude líbit, ale mě se to docela líbí :)

Chci slyšet vaše názory :papa

Další fotky najdete >> tady <<

peu10_5.jpg

peu10_6.jpg

A abych nezačínal nový vlákno, tak tady je pohled do mýho kufru, do kterýho jsem si místo žárovky přidal LED pásek (180 Kč):)

peu11_1.jpg

To jsem tuner, co? :D

Odesláno

ty voe krutej kufr maš to fakt pěkný a to jsi dal přímo místo tý žárovky nějakej ten led pásek bo to máš jako někde strčený??? ale je to fakt mazec...já tam mam jen modrou žárovku a svítí to dost málo...

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

ty voe krutej kufr maš to fakt pěkný a to jsi dal přímo místo tý žárovky nějakej ten led pásek bo to máš jako někde strčený??? ale je to fakt mazec...já tam mam jen modrou žárovku a svítí to dost málo...

Díky ;)

Je to obyčejnej LED pásek (dá se to koupit na Aukru v různejch velikostech od 100Kč). Já koupil 60cm za 180Kč a nalepil ho vedle žárovky do horní části kufru. Pokud se nesehneš není to ubec vidět (v sedanoj). Kablík jsem napojil místo žárovky, kterou jsem vyndal. Svítí to docela pěkně :)

Ještě budu přidávat přepínač ZAP/VYP/AUTOMAT abych si to moh zapnout manuálně, kdyby se náhodou v autě někdy spalo abych měl lampičku :) A abych když bych větral kufr nemusel vybíjet baterku zbytečným svícením :)

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Tak co tomu říkáte. Stálo mě to 130Kč a kdykoliv se dá vrátit k původním (tyhle jsou nalepený oboustranou sáskou).

Určitě tu bude několik lidí kterým se to nebude líbit, ale mě se to docela líbí :)

Chci slyšet vaše názory :papa

Za cca 250 máš originál bielu smerovku.

Odesláno

já našel jen na autokelly.cz tohle:

16.14.158 - P/L boční blikač - bílý [-12/02] - 223 Kč

34.14.157 - objímka bílého blikače - 132 Kč

a mam předfaceliftovýho pažoutka a tam tyhle nejdou ptž uchycení je širší než díra pro klasickej oranžovej hranatej blikač a hlavně to má i jinej konektor mrcha :(

a abych nebyl OT tak říkám že se mi tyhle \"šištičky\" líbí víc než ty originál, podivně tvarovaný. ;)

[upravil dne 4/5/09 thomas007]

Odesláno

Ja mam v aute to samy,uz asi 3 mesice.resil jsem to ale extra svitivou neonovou tyci,napojenou na zarovku,takze sviti jen pri otevreni kufru.fotky najde te v podpisu

Odesláno
Původně zaslal: mates306

Je to pěkný, akorát mi to připadá, jako by to byla poziční světla na větší vozy.

Nechci nic říkat ale myslím že máš pravdu :D Na Aukru bylo napsáno \"jako doplňkové osvětlení\", nebo něco podobnýho.

Doufám že po mě benga nepůjdou :D

Původně zaslal: mates306

Kufr dávám za 1 podtržená.

Dík, jsem rád že se líbí :papa

Odesláno

Myslím si, že se toho policajti ani nevšimnou. :mrk

A ještě otázka, jak jsou široký ty pozičky, pardon blinkry? ? Mám breaka a nějaký pozičky sháním. Ale nechci je moc široký. Dík :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...