Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ved sak hladam v kuse ... inak zatial kolko by si chcel za tie veci??? inak odfot mi cisto pristrojovku ...ked vrVIS ZE JE BIEDNA ALE ...INAK DALI BY SA STOHO POUZIT VECI...NAPR MA NAPADLO NA LAVEJ STRANE VPREDU JE PODBLATNIK JEDEN PONAD KOLESO A DRUHY PRED NIM VLASNE ZAKRIVA TRUBU NEMAS HO NAHODOV???

Odesláno

teraz to pozriet neviem lebo auta su mimo levic ale urcite tam je neviem skus nejaku cenu navrhnut a napis co vsetko potrebujes urcite sa dohodneme len nie svetla a smerovky tie potrebujem a aj prednu masku

Odesláno

to staci ked mi posles foto ako su tie lanka zapojene inak ja potrebuje m len to ovladanie ..inak tie lanka vedu jedno na otvaranie a zatvaranie vzduchu a dlaie na prepinanie fukania na nohy atd...ale lanka mi netreba len foto aby som to dobre zapojil a som rad ze sme sa dohodli tak ked pridu daj vediet inak ten plast vies kotry myslim hej? aaa tachometer s otackomerom mi odfot ako celok ci je ok... a funguje na nom vsetko aj na tom kureni? a este ak ta mozem poprosit tie tiahla s 5teho motorceka na kufri ak by sa dalo...inak tebe nic netreba???

Odesláno

no na tom tachometer a ani otackomer nejde asi je to choroba tychto aut lebo nejde to ani na mojom uz som rozmislal o nejakom externom tachaci kamos to ma na golfe ale vraj sa to na diesle neda napojit tak neviem budem aj ja musiet stym urobit lebo bez tachacu sa jazdit neda este bez otackomera hej ale ked nejde ani jedno a ani druhe tak je to zabava ked ty polisi tvrdia ze si prekrocil rychlost a musim len suhlasit lebo neviem kolko som isiel

Odesláno

servus marekb26 pocuj mohol by si mi odfotit ten regulatol teploty vzduchu vstredovom paneli +ten plast na lavej strane pod trubov mal by som o to zaujem dohodli by sme sa???

Odesláno

neboj nezabudnem trasiemi volantom ked idem tak 90 az100 tak mi zistili ze treba menit poloosi takze musi mi vymenit aj tie uz ma to vazne nebavy ale zaujimave je ze doteraz netriaslo tak neviem co sa stalo.

Odesláno

to je rozne mozu to bit gumy ...alebo kotuce tie zisti¨s pri brzdeni trasie volantom... a mne ties semtam mozu to bit aj loziska niekedy staci premazat inokedy vymenit

• O 7 měsíců později...
Odesláno

nechcem zakladat novu temu tak to pisem tu s vierou ze si to tu niekto vsimne...:blablabla

tak kurenie fuka studeny vzduch a teplota motora takmer nestupne ani na 70 stupnov...ani po dlhsej dobe jazdenia... moze to byt zavzdusnene alebo chybny termostat?...alebo nieco ine?

Odesláno

tak som skusil priskrtit hadicu za termostatom a zacalo to fukat trosku teplejsi vzduch takze to bude asi ten termostat...

len rucicka na teplote sa vobec nepohne...ma stym niekto skusenosti???

Odesláno

taky to může bejt jen velkou zimou....já mam normálně teplotu taky kolem těch 70, ale když nemrzne, tak to je nad ní.....v létě při popojíždění ve městě klidně i okolo 90

Odesláno
Původně zaslal: turbo911

tak som skusil priskrtit hadicu za termostatom a zacalo to fukat trosku teplejsi vzduch takze to bude asi ten termostat...

Určite to nieje v poriadku a podľa všetkého máš vadný termostat.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: turbo911

Určite to nieje v poriadku a podľa všetkého máš vadný termostat.

no tak toho sa ja asi nezbavim, pred rokom tiez sa mi pokazil termostat ale na inom aute a tak som sa dost zmrzol v aute.

a ukazovatel teploty? ked sa nepohne?? je to iba termostatom alebo ina chyba?

Odesláno

pokial ti ide len studeny vzduch, tak to mas zavzdusnene, alebo ako som tu citaval, byvaju vraj upchane radiatory..... (ale preplachovanie by som videl az ako poslednu moznost)

... a zimou to nie je, panove :bojim

... termostat, aj ked sa neotvori, tak ma ako taky prietok, pretoze je tam malicka komorka, kade sa casom ta troska tepla dostane (inak menit termostat je dost o nervy, nakolko sa zvyknu sroby zalamovat v tom hlinikovom zavite,, a to je potom radost :cool: ) a dalej, do kurenia ani tak nejde voda cez termostat, ako z hlavy a z bloku od vodnej pumpy ,,, cez termostat cirkuluje voda az po ohriati na 95°C do chladica, aby sa chladila, cize nie aby slo kurenie...

.. ja mam za chvilocku po nastartovani v aute saunu :roker a to je rucicka iba na zaciatku stupnice ...

paaani, aj ja som mal, a este aj mam vecne problemy s vodou, holt vek je vek a hadice odchadzaju jedna za druhou, ale da sa...

.. v prvom rade skuste odvzdusnit system cez najvyssie miesto, co je na tychto vozoch vo vacsine pripadov na vrchu termostatu, kde je bud odvzdusnovaci srob na imbus, alebo je tam hadicka, ktoru staci na chvilku povolit, kym nezacne vytekat voda...

alebo citaj tu : http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=64274&page=1#pid815087

Odesláno
Původně zaslal: xmichaelox

... termostat, aj ked sa neotvori, tak ma ako taky prietok, pretoze je tam malicka komorka, kade sa casom ta troska tepla dostane...

Taký termostat som naposledy videl na Š 120. Mal dierku.

...a dalej, do kurenia ani tak nejde voda cez termostat, ako z hlavy a z bloku od vodnej pumpy ,,, cez termostat cirkuluje voda az po ohriati na 95°C do chladica, aby sa chladila, cize nie aby slo kurenie...

Práve v tom je ten problém. Chladiaci systém motora je rozdelený termostatom na dve časti. Tkzv malý okruh, čo je motor s kúrením a veľký okruh kedy prúdi voda i cez chladič.

Termostat tieto okruhy oddeľuje. Je zatvorený a vodaprúdi len cez motor a kúrenie. Po dosiahnutí teploty cca 80 - 90 stupňov sa termostat otvorí a prepustí vodu i na chladenie do chladiča. Z uvedeného logicky vyplýva že ak teplota motora nedosiahne prevádzkovú teplotu 80 - 90 stupňov tak je vadný regulačný prvok - termostat. Je stále otvorený a voda prúdi na chladenie ešte skôr ako dosiahne prevádzkovú teplotu. Je chladená vzduchom z okolia a preto nieje pravdou že teplota okolia nemá vplyv. 30 stupňový vzduch schladí vodu v chladiči pri rovnakých podmienkach vždy menej ako vzduch ktorý má okolo nuly.

.. v prvom rade skuste odvzdusnit system cez najvyssie miesto, co je na tychto vozoch vo vacsine pripadov na vrchu termostatu, kde je bud odvzdusnovaci srob na imbus, alebo je tam hadicka, ktoru staci na chvilku povolit, kym nezacne vytekat voda...

hmm, zavzdušnený systém sa prejavuje trochu inak, nie nízkou prevádzkovou teplotou.

:myslim Toľko zavádzajúcich informácií v jednom príspevku, to naozaj chce talent.

Odesláno

nooo urcite to je termostat to je uz jasne...ked som priskrtil tu hadicu od termostatu tak to zacalo kurit...urobil som nieco ako manualny termostat....len by som chcel vediet preco ten ukazovatel teploty sa asi ani nepohne alebo takmer vobec...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...