Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

můžete mi někdo poradit? Nemohu pořádně zařadit rychlostní stupeň 1. a 2., může to být vadná spojka, celá či jenom ložisko? Děkuji

Odesláno

může to být spojkou--tím,že úplně nevypne,tzn. neustále unáší spojkovou hřídel a tím jde hůř řadit--tu hřídel musí zastavit

až synchron,čímž velice trpí...

zkus vyměnit zaprvé lanko spojky--může být vadný samostav, ale taky to může být protlačené ložisko, vadný přítlačák,atd.,atd.--jestli tomu moc nerozumíš,doporučuju servis a to tak,že hned :)

Odesláno

No, takže mám vyměnit celou spojku?? Ještě jsem si vzpomněl, že při sešlápnutí spojky, to strašně pišítí a už nemohu zařadit ani zpátečku.

Odesláno

sedan, to asi ne. Klasický 5 dvéřák, akorát mě sere teď to mám přesně po záruce 2 roky a mám problém s tou spojkou:(

Odesláno

spojku nemusí dělat autorizák--ale dej to tam,kde ty pežoty běžně dělají (např. AutoFrance servisy)--mají snad poloviční ceny práce oproti pežotu...:myslim

je lepší,když to mechanik dělá denně--ten ví přesně,co a jak--ví,co je dobré udělat při jednom, např. vyměnit gufera

poloos v diferenciálu atd.,atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...