Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jak se přiblížila magická hranice 200tis, tak se mi 407čka vybarvuje ;) Po výměně čepů se mi zezadu začalo ozývat !! PEKELNÉ !! hučení. Byl jsem v dílně dali jsme auto na zvedák, byly povolené nějaké plasty a mírná vůle hliníku okolo výfuku, která by mohla způsobovat tohle hučení a i vibrace.Opraveno, ale k mému smutnu to nepomohlo. Tak se tedy ptám... Do 30km/h vše OK.. Od 30 do 70 je to zlo.. Ale jen když řídím rovně..Při zatáčkách doprava je autíčko tiché, při zatáčení leva hučí ještě víc a více vibruje. Okolo 70 km/h je na všechny strany relativní klid... Na 80 a víc pak začíná absolutní zlo... a ani rádio na 18 volume to nezpraví, jak říkal můj oblíbený automechanik... Tak dejte radu, pro co bych si měl do Peugeotku zajet a vyměnit... Podotýkám že zadní kola ani přední kola při roztočení na zvedáku nehučí ani se nekývou.. Ale zvuk mi přijde, že přichází od pravého zadního kola.. Díky za rady a zkušenosti... :super

[upravil dne 2/5/09 benik1984]

[upravil dne 3/5/09 benik1984]

Odesláno

Mohlo by to byť to ložisko, keď píšeš že do 30km/h to nehučí tak pri roztočení rukou tiež nebude. Len mi nesedia tie strany. Keď to hučí pri zatáčaní doprava potom by to malo byť ľavé koleso a nie pravé ako sa ti zdá.

Ak to začalo ihneď po výmene čapov tak by som sa zameral na ne, či niečo nedomrvili.

[upravil dne 2.5.2009 AnotherOne]

Odesláno

Máš pravdu, jsem špatně pojmenoval strany už je to opraveno v příspěvku...Byl jsem i na geometrii a pro jistotu jsem po nich nechal zkontrolovat i momentové utažení tech čepů a nic.. Všechno OK.. Sedí suprově...

[upravil dne 2/5/09 benik1984]

Odesláno

Mě to dělal servis, byl jsem u toho, nic složitýho to nebylo, brzdič dolů, stahovákem sundat ložisko a ještě druhý díl z osy (ta dráha ložiska co byla vydrolená) vše bez problému. Jediný čeho se bojí je čidlo ABS, to musí dolů, je jištěný šroubkem ze zadu štítu brzdy, je plastový a při vytahování prý rádo praská (tuším že dalších asi 800 když ho urveš). Zpátky jen správně utáhnout momenťákem matici a při naklepávání to nový ložisko nepoškodit. I s kecáním tak do hodinky práce, komplet cena do 3000, ložisko origo Peugeot....., tak hodně zdaru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...