volvik Odesláno 12. únor 2015 Autor Odesláno 12. únor 2015 Caute po dlouhe dobe Tak jak se na to divam tak to akorat cele zprasil a nic nedal dokupy no proste je to hnus humus a ja nevim co dalsiho a hanba mu. Porad na tu moji krasnou zlatovlasku vzpominam (samozrejme v dobrem) a tenhle inzerat mi ted zkazil cely zbytek tydne Psal jsem mu at mi posle vice fotek tak jsem zvedavy. Jak neco budu vedet nebo mit tak to sem poslu Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 12. únor 2015 Odesláno 12. únor 2015 No no zas tak hrozné to není. Jsou tu i větší przniči Citovat
volvik Odesláno 12. únor 2015 Autor Odesláno 12. únor 2015 (upraveno) jo to mas sice pravdu ale je videt ze asi moc veci dohromady nedal ze to mel jen na poteseni Na predni kapote je porad maly dulek ktery mi zpusobil jeden magor ktery do me nacouval a antena na radio taky chybi :-D ale i bez ni radio skvele hralo :-D Upraveno 12. únor 2015 uživatelem volvik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.