volvik Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 predni svetla angel eyes [upravil dne 14/5/09 volvik] Citovat
volvik Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 a posledni vec (zatim ) Zadni cira svetla cerne z LED diodami [upravil dne 14/5/09 volvik] Citovat
volvik Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 jo a jeste jsem lakoval bubny a zatim je to vse co nevidet sem hodim foto celeho auta [upravil dne 14/5/09 volvik] Citovat
volvik Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 diky doufam ze se povede ale je to na dlouho a nebo to potom udelam jak to udelal Marty se starym autem prestavba na S16 ale zatim to nejak nepotrebuji a staci mi to co mam ale mym cilem je se dostat na 100 poniku a doufam ze se povede Citovat
Boulik Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 ty zadni svetla parada mam je taky a jsou paradni jen mozna ty zrcatka mel jsem me taky ale orig jsou lepsi Ale co clovek to nazor pak dej foto Citovat
Kvasky Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 zrcatka jsou pěkný, ale mají jednu nevýhodu.Není v nich moc vidět. Osobně mám raději originál Citovat
Boulik Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Kvaskyzrcatka jsou pěkný, ale mají jednu nevýhodu.Není v nich moc vidět. Osobně mám raději originál prave proto je uz nemam Citovat
Qcko Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Kamarad kvoli tym zrkadlam rozbil auto, su mozno tvarom pekne, ale vazne v nich nic nie je vidiet:bojim...ale kazdopadne sa mi paci ako to auto pokracuje, uz len cakam na nejake komplet fotky:super Citovat
Geri007 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 jj kapky jsou pekny, ale me staci moje co mam jsou o dost veti a taky jsem si musela dluoho zvykat... ale jinak:potleskjsem zvedava na foto celyho auta... Citovat
volvik Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 Jj foto celeho auta uz bude A k tem zrcatkum je to sila zvyku ja uz jsem si na ne zvykl a diva se i do nich dobre a dobre vidim takze jsem s nema spokojen Citovat
Capy Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 jen mi řekni jakým způsobem se chceš dostat na těch 100 poníků docela by mě to zajímalo. Rozhodně je tam hodně velká rezerva v kompresním poměru. Možná by pomohla montáž kliky 1,6. zvedne se ti lehce objem a s původníma pístama ti hezky stoupne i komprese. Jde jen o to jestli by tam nebyl někde háček v montáži Citovat
volvik Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 no to prave nevim par malikosti uz me napadlo ale je v tom hodne penez.Ale mas dobry napad to by mohlo jit hodim to tady nekde na forum jako dotaz diky za radu Citovat
destiny Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: Kvasky zrcatka jsou pěkný, ale mají jednu nevýhodu.Není v nich moc vidět. Osobně mám raději originál ...to je dost podstatná závada u secího stroje, že neseje Citovat
Kvasky Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: destiny Původně zaslal: Kvasky zrcatka jsou pěkný, ale mají jednu nevýhodu.Není v nich moc vidět. Osobně mám raději originál ...to je dost podstatná závada u secího stroje, že neseje moje řeč.... Citovat
Kvasky Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: volvik no to prave nevim par malikosti uz me napadlo ale je v tom hodne penez.Ale mas dobry napad to by mohlo jit hodim to tady nekde na forum jako dotaz diky za radu Chlape nemá cenu se honit za koníkama. Pokud by se ti čirou náhodou podařilo nahonit koně, tak ti to nevezme převodovka resp. diferák. Osobně s tím mám dost zkušeností. U 1,4 a 1,6 je lisovanej ozub. věnec na koši a rád se pak utrhne. K utrhnutí pak stačí i silnější rozjezd s namontovanýma širokýka kolama. Osobně jsem dělal převodovku 3krát. Silnější objemy a diesel má věnec ještě sešroubovanej. Citovat
Capy Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: volvik no to prave nevim par malikosti uz me napadlo ale je v tom hodne penez.Ale mas dobry napad to by mohlo jit hodim to tady nekde na forum jako dotaz diky za radu Chlape nemá cenu se honit za koníkama. Pokud by se ti čirou náhodou podařilo nahonit koně, tak ti to nevezme převodovka resp. diferák. Osobně s tím mám dost zkušeností. U 1,4 a 1,6 je lisovanej ozub. věnec na koši a rád se pak utrhne. K utrhnutí pak stačí i silnější rozjezd s namontovanýma širokýka kolama. Osobně jsem dělal převodovku 3krát. Silnější objemy a diesel má věnec ještě sešroubovanej. ja bych s toho nedelal takovou vedu. protoye se delali 100 konovy 1.6 v serii se stejnou prevodovkou. Asi jde o to jak se k tomu chovas Citovat
volvik Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 no jo ale ja mam 1.4 a ne 1.6 ale to je jedno uvidime co se da delat az budou penize tak se bude pokracovat na motoru a dalsich vecech v interieru zatim se nic nechystam delat protoze nejsou penize Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.