Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 S16 \"zlatovlaska\" - Na novych kolech :)

Recommended Posts

Odesláno

diky ;) doufam ze se povede ale je to na dlouho a nebo to potom udelam jak to udelal Marty se starym autem prestavba na S16 ale zatim to nejak nepotrebuji a staci mi to co mam ale mym cilem je se dostat na 100 poniku a doufam ze se povede

Odesláno

ty zadni svetla parada mam je taky a jsou paradni

jen mozna ty zrcatka mel jsem me taky ale orig jsou lepsi

Ale co clovek to nazor

pak dej foto

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

zrcatka jsou pěkný, ale mají jednu nevýhodu.Není v nich moc vidět. Osobně mám raději originál

prave proto je uz nemam

Odesláno

Kamarad kvoli tym zrkadlam rozbil auto, su mozno tvarom pekne, ale vazne v nich nic nie je vidiet:bojim...ale kazdopadne sa mi paci ako to auto pokracuje, uz len cakam na nejake komplet fotky:super

Odesláno

Jj foto celeho auta uz bude

A k tem zrcatkum je to sila zvyku ja uz jsem si na ne zvykl a diva se i do nich dobre a dobre vidim takze jsem s nema spokojen :)

Odesláno

jen mi řekni jakým způsobem se chceš dostat na těch 100 poníků docela by mě to zajímalo. Rozhodně je tam hodně velká rezerva v kompresním poměru. Možná by pomohla montáž kliky 1,6. zvedne se ti lehce objem a s původníma pístama ti hezky stoupne i komprese. Jde jen o to jestli by tam nebyl někde háček v montáži

Odesláno

no to prave nevim par malikosti uz me napadlo ale je v tom hodne penez.Ale mas dobry napad to by mohlo jit hodim to tady nekde na forum jako dotaz :) diky za radu ;)

Odesláno

zrcatka jsou pěkný, ale mají jednu nevýhodu.Není v nich moc vidět. Osobně mám raději originál

...to je dost podstatná závada u secího stroje, že neseje :D

Odesláno
Původně zaslal: destiny

...to je dost podstatná závada u secího stroje, že neseje :D

:D moje řeč....

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no to prave nevim par malikosti uz me napadlo ale je v tom hodne penez.Ale mas dobry napad to by mohlo jit hodim to tady nekde na forum jako dotaz :) diky za radu ;)

Chlape nemá cenu se honit za koníkama. Pokud by se ti čirou náhodou podařilo nahonit koně, tak ti to nevezme převodovka resp. diferák. Osobně s tím mám dost zkušeností. U 1,4 a 1,6 je lisovanej ozub. věnec na koši a rád se pak utrhne. K utrhnutí pak stačí i silnější rozjezd s namontovanýma širokýka kolama. Osobně jsem dělal převodovku 3krát. Silnější objemy a diesel má věnec ještě sešroubovanej.

Odesláno

Původně zaslal: volvik

Chlape nemá cenu se honit za koníkama. Pokud by se ti čirou náhodou podařilo nahonit koně, tak ti to nevezme převodovka resp. diferák. Osobně s tím mám dost zkušeností. U 1,4 a 1,6 je lisovanej ozub. věnec na koši a rád se pak utrhne. K utrhnutí pak stačí i silnější rozjezd s namontovanýma širokýka kolama. Osobně jsem dělal převodovku 3krát. Silnější objemy a diesel má věnec ještě sešroubovanej.

ja bych s toho nedelal takovou vedu. protoye se delali 100 konovy 1.6 v serii se stejnou prevodovkou. Asi jde o to jak se k tomu chovas

Odesláno

no jo ale ja mam 1.4 a ne 1.6 ale to je jedno uvidime co se da delat az budou penize tak se bude pokracovat na motoru a dalsich vecech v interieru zatim se nic nechystam delat protoze nejsou penize :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...