ZdenekN Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 nazdarek lidi koupil sem si do auta cd menič blaupunkt idc a 09 připojím to k rádiu a nejak to nechce reagovat zkouším přepínat na radiu tlačitko cd mmenič a nic to neďelá nemusí se stím třeba na diagnostiku před tím sem už tam mel originakni ale ten přestal fungovat poraďte mi prosím vás co z tim Citovat
bl@cker Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: ZdenekN nazdarek lidi koupil sem si do auta cd menič blaupunkt idc a 09 připojím to k rádiu a nejak to nechce reagovat zkouším přepínat na radiu tlačitko cd mmenič a nic to neďelá nemusí se stím třeba na diagnostiku před tím sem už tam mel originakni ale ten přestal fungovat poraďte mi prosím vás co z tim a mas tam origo radio ci jine? Citovat
marko306 Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 ked cd menic blaupunkt tak aj autoradio blaupunk. Musis dodrzat znacku na znacku, ale aj tie niektore typi niekedy nespolupracuju. Citovat
bl@cker Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: marko306 ked cd menic blaupunkt tak aj autoradio blaupunk. Musis dodrzat znacku na znacku, ale aj tie niektore typi niekedy nespolupracuju. no tak nechcu oporovat ale tohle neni tak uplne pravda Znamej ma JVC radio a changer Sony a bez problemu. Jen tam myslim byla mensi uprava kabelu tot vse Citovat
marko306 Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 tak to som teda nevedel. Mozno zalezi este od vyrobcu japonca s japoncom, nemca s nemcom a tak. Citovat
bl@cker Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 a nebo eskymaka a americkeho domorodce ne Citovat
ZdenekN Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 mám originalní radio na cd co je v 307 a když už sem tam mel cd menič blaupunkt před tím akorat je rozbitý a ted sem tam dal novy a nereaguje to Citovat
marko306 Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 na cd menici je stitok s cislami, tak porovnaj tie cisla ztoho pokazeneho ci ti sedia. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Určitě se s vyměněným CD changerem musí na diagnostiku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.