Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

měl jsem ABS s el. posilovačem a čerpadlem.....a teď sem tam dal brzd. válec a posilovač co má 4 výstupy a mám furt měkký pedál nebrzdí to čím by to mohlo být? jsem z toho celý špatný .... děkuji za každou radu

[upravil dne 29/4/09 oNe.John]

Odesláno

a ABS zustalo ? mozna se pri vymene zavzdusnilo ( odvzdusnit lze jedine s pomoci diagnostiky ) nicmene mel bys pouzit valec se dvema vyvody

Odesláno

ABS sem vyndal a dal sem tam posilovač a brzd. válec a odvzdušnil sem to a pedál pořád stejný:( ..... na internetu sem našel 2 druhy válců bez ABS jeden se 4 vývody a druhý s 2 tak nevím vůbec.

Odesláno

Použiť sa dajú obidva. Rozdiel je iba v tom že 4 vývodový má priamo z valca vedené trubky k brzdám a 2 vývodový má kúsok za valcom rozbočky z ktorých idú trubky k brzdám. Takže ak si vyhodil ABS potrebuješ buď valec so 4 vývodmi alebo domontovať tie rozbočky. Ak sa nemýlim, tak i záťažový regulátor lebo ten autá s ABS nemajú.

Tiež je možné že ideš pri odvzdušňovaní v zlom poradí. P405 má brzdy zapojené do kríža. Jeden ohruh je pravé predné a ľavé zadné, druhý je ľavé predné a pravé zadné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...