oNe.John Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptat když mám auto bez ABS je nějaký rozdíl když mám brzd. válec se 4 nebo 2 výstupy? Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 no to je sakra rozdil , se 4 je verze bez ABS, se dvema je verze pro ABS Citovat
oNe.John Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 měl jsem ABS s el. posilovačem a čerpadlem.....a teď sem tam dal brzd. válec a posilovač co má 4 výstupy a mám furt měkký pedál nebrzdí to čím by to mohlo být? jsem z toho celý špatný .... děkuji za každou radu [upravil dne 29/4/09 oNe.John] Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 a ABS zustalo ? mozna se pri vymene zavzdusnilo ( odvzdusnit lze jedine s pomoci diagnostiky ) nicmene mel bys pouzit valec se dvema vyvody Citovat
oNe.John Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 ABS sem vyndal a dal sem tam posilovač a brzd. válec a odvzdušnil sem to a pedál pořád stejný ..... na internetu sem našel 2 druhy válců bez ABS jeden se 4 vývody a druhý s 2 tak nevím vůbec. Citovat
pastorek Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Použiť sa dajú obidva. Rozdiel je iba v tom že 4 vývodový má priamo z valca vedené trubky k brzdám a 2 vývodový má kúsok za valcom rozbočky z ktorých idú trubky k brzdám. Takže ak si vyhodil ABS potrebuješ buď valec so 4 vývodmi alebo domontovať tie rozbočky. Ak sa nemýlim, tak i záťažový regulátor lebo ten autá s ABS nemajú. Tiež je možné že ideš pri odvzdušňovaní v zlom poradí. P405 má brzdy zapojené do kríža. Jeden ohruh je pravé predné a ľavé zadné, druhý je ľavé predné a pravé zadné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.