jaudax Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Myslím si, že z přítomných byly spokojeni všichni. Zatím nejhorší sraz na kterém jsem tu byl byla poslední Olešná. Přítomní potvrdí. (a nebylo to doprovodem!) MMCH: nejlepší Bila-sraz organizován Pe.trem - ať si šplhnu [upravil dne 30/5/09 jaudax] Citovat
BV406 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 tak jsem zase neco pros..al :( ke zminene restauraci jsem se dostal az v 18.31 hod, kouknu na parkoviste, tam stal jen jeden passat, tak jsem se otocil a jel pryc... jsem myslel, ze akce bude pokracovat do vecernich hodin driv mi to nakonec nevyslo a od poledne jsem se nedostal ke kompu a kontakty na vas jsem taky nemel tak snad priste. Citovat
Pata Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 radi jsme Vas vsechny videli (i kdyz jsme prijeli nemcem ) kobr: Tys za tu restauraci neco platil? To me osobne docela mrzi, s tou ucasti se dalo pocitat, uz to tak byvalo i na Olesne, zname tvari dorazily, ostatni nic... Kazdopadne skvele stravene odpoledne a ja dekuju za organizaci [upravil dne 30/5/2009 Pata] Citovat
kobr Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 Jak s tou organizací, možná by stálo za úvahu od zájemců o sraz vybrat jakési peníze a byly by to i závazná přihláška. ALE, jak udělat , aby se ty peníze nevybraly na něco jiného? A zrovna v dnešní době. Ale musím věřit. Ale taky jsem věřil a jak to dopadlo. No, dopadlo to jak dopadlo. Co s tím udělám:D Citovat
kobr Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 Původně zaslal: BV406 tak jsem zase neco pros..al :( ke zminene restauraci jsem se dostal az v 18.31 hod, kouknu na parkoviste, tam stal jen jeden passat, tak jsem se otocil a jel pryc... jsem myslel, ze akce bude pokracovat do vecernich hodin driv mi to nakonec nevyslo a od poledne jsem se nedostal ke kompu a kontakty na vas jsem taky nemel tak snad priste. kdyby nás bylo víc:myslim Citovat
KUBBACHER Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Připojuji poděkování Kobrovi za organizaci srazu, je pravdou že učast byla slabá, možná počasím, možná přístupem lidí. Já sice neměl čas neboť dostavuji dům, ale dorazil jsem alespoň pozdravit fajn lidičky a příjemně jsem si pokecal, škoda že jsem už nemohl do restaurace. Citovat
permonik7 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Třeba příště budeš mít čas i na hospůdku;) Citovat
brslen Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 chlapi sorry,nevyslo mi to.Pokud bude nejake priste tak bude lepsi vybrat nejake penize na hospu a kdo by neprijel tak propadnou tomu kdo to organizuje.Jeste jednou se omlouvam Citovat
barenst Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 s ucasti je to vzdy vrtkave, jednou se sjede 5 aut jindy 25 , proto jsme zacal zvat zname i s jinymy vozy (audi ) aby nas vic . Ja bych rad prijel ale bohuzel tenhle termin me nevyhovoval , docela me lakala ta slepa mapa , al eprosadit ji jako program byl problem u kdysi za doby Zily , tak snad se nekdy jindy setkame . Citovat
Pata Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 barenst: spis jde o to, ze tady neni dostatek clenu, pro ktere ma smysl vubec nejaky program tvorit... kdyz uz se neco domluvi, tak pulka stalych nemuze (chapu, nebrat jako vycitku) a pro zbyvajici pocet stalych clenu nema vyznam neco planovat (protoze nas je pet a pul). Zajimave, ze Prema jezdi z Krnova a Janca s Pajou z Unicova kvuli jednomu \"posezeni v restauraci\", ale tolik mistnich clenu neni ani schopno dat poradne vedet, jestli dorazi nebo ne, natoz pak dojet Prijde mi to, jako by se chteli nechat jeste premlouvat Citovat
jaudax Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 z Krnova jezdí i Elton! Ať není kluk ukřivděnej! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.