Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panové,

mám možnost koupit pěknou 307 SW, r. v. 10/2003, dovezená z Belgie. Najeto 90 000 km, navigace, telefon, kožené sedačky... Bohužel bez servisní knížky. Vzhledově vypadá velice dobře. Cena 169 000,-.

Co na to říkáte, co si myslíte? Budete tam někde nějaký problém nebo je cena přiměřená?

Odesláno

V cene problém nevidím ale tie kilometre stoja za zamyslenie. keby si mal VIN tak by si mohol na fóre pozisťovať pôvod a servisnú minulosť. Sú tu taký obrý anjeli ktorý ti to zistia:papa

Odesláno

VIN jsem sem už napsal, jen čekám až se tu pánové, kteří se o to starají ukáží. Těch 90 000 by mohlo být skutečných, kožené čalounění není moc zničené, pedály vypadají také ok...

Uvidíme, co ukáže VIN :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Hardsoul

VIN jsem sem už napsal, jen čekám až se tu pánové, kteří se o to starají ukáží. Těch 90 000 by mohlo být skutečných, kožené čalounění není moc zničené, pedály vypadají také ok...

Uvidíme, co ukáže VIN :myslim

máš to tam

Odesláno

pokial nebolo servisované v Peugeote tak to bude ťažký oriešok. Ja som tiež kúpil ojetinu ale bola aj servisná knižka a dokonca mi dali všetky faktúry od každej prehliadky a opravy čo mali od nova. Podla VIN sedia aj km a zatiaľ som spokojný. Auto som kúpil v Čechách a má aj český pôvod je ako nové a tak zatiaľ pohoda.. Mám síce 01/2003 a 115000km a cena bola 157 000,-CZK

Odesláno

Pokud je to má člověk doložený, jako ty, není co řešit. Ale s tím \"mým\" bude asi problém, když nemá servisku.

Co jsem se dozvěděl z VINu, poslední záznam v roce 2005 při 64 000 a \"nynější\" stav 90 000. Takže bude asi malá chybka. :bojim

Odesláno

ak dobre počítam tak za dva roky malo 60.000. teraz má skoro šesť a to vychádza na takých 180.000-200.000. Stotisíc km dnes stáčajú uplne bežne.. Treba si to dobre rozvážiť. To auto je ešte v Belgicku?

Odesláno

jestli jezdilo auto 30.000 ročně nějakou dobu stálo v bazaru tak bude mít okolo 150.000 km. Pokud ti sníží cenu, aby jsi si mohl nechat udělat rozvody, případně vyměnit FAP pokud jej auto má a další údržbu neměl by to být velký problém. Záleží jak dlouho si chceš auto nechat a kolik kilometrů najet.

Odesláno

Počet najetých kilometrů lze nejlépe zjistit ze záznamníku událostí v BSI. Generují se automaticky při každé události(např. pokles napětí v síti) a obsahují datum a kilometrový stav. Co je důležité je , že se nedají smazat. Je však nutné napojení na diagnostiku.

Odesláno
Původně zaslal: Leos

Počet najetých kilometrů lze nejlépe zjistit ze záznamníku událostí v BSI. Generují se automaticky při každé události(např. pokles napětí v síti) a obsahují datum a kilometrový stav. Co je důležité je , že se nedají smazat. Je však nutné napojení na diagnostiku.

Bohužiaľ to však pri starších typoch nejde...až u full CAN autách.

Odesláno

Tak na tohoto Peugota se uz chystam asi mesic dojet kouknout. Ale tem 90k jsem neveril tak jsem rad ze jsem usetril cestu skoda. :-( V dnesni dobe jich je jak safranu a sehant neco podobneho pod 100k km je orisek.

Odesláno

Jeste takova drobnost nasel jsem jej v inzeratech na ruznych autobazarech a pokazde o nem pisou neco jineho. A ze by se mi chtelo si tam pro nej dojet nalozit ho dovezt do Peugotu na diagnostiku jak je to s tema km skutecne tak za to to asi nestoji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...