Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska se mi cestou po dálnici stala taková divná věc a dost mě to vylekalo. Zrovna jsem předjížděla kamion a jela cca 130 a někde něco cvaklo jako by nějaký vypínač a včechny budíky spadly na nulu i rádio na mžik vyplo. Naštěstí to byl jen mžik a hned ještě vedle toho kamionu naskočily do normální polohy. Pak už se to dalších asi 300km nestalo a doufám, že už nestane, ale dost mě to vystrašilo. Žádná hláška na PP ani nic, jen jako by někdo vypnul a zapnul vypínač na elektřinu. Poradí někdo co to bylo?

[upravil dne 29.4.09 Ivona]

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

třeba špatnej kontakt na baterce, jednou se nám to stalo. Nakonec to vypadlo uplně za pár km.

Kontakty zkontrolovány a drží jak přilepené, ani skulinka

Odesláno
Původně zaslal: Ivona

Nikdo se s tím nesetkal? Že by nějak rarita?

Setkal. Mně něco takovýho udělala 206ka, asi dvakrát za těch sedm let. Poprvé to bylo jen na chvilku (rozsvítila se STOPka a všechny kontrolky + budíky spadly na nulu), cca pět vteřin a pak to zase naskočilo. Podruhé se stalo to samý, akorát přístrojovka neukazovala až do odpojení a připojení baterky. V obou případech ale motor normálně běžel, na ten to vůbec nemělo vliv. V paměti závad bylo prd.

Mimochodem, v nadpisu píšeš vypnutí motoru za jízdy, ale podle popisu ti jen na chvíli vypadly budíky a motor běžel. Nebo jak tomu mám rozumět? :) Vypnutí motoru bys během toho předjíždění určitě poznala. :)

Odesláno

Taky se mi to stalo celkem 2x, bez predchoziho varovani zhaslo vse na palubce, budiky na nulu + radio a automaticka svetla.. trvalo to asi sekundu a pak zas ok vse nabehlo.. docela me to vydesilo.. byl jsem u Peugeota a rekli, ze zkusi nahrat novy software do BSI.. je to asi 3 mesice a zatim ok.. tuk tuk :papa

nejake info jsem tehdy nasel v tomhle vlakne

[upravil dne 29/4/09 .:toeguep:.]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...