Ivona Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Dneska se mi cestou po dálnici stala taková divná věc a dost mě to vylekalo. Zrovna jsem předjížděla kamion a jela cca 130 a někde něco cvaklo jako by nějaký vypínač a včechny budíky spadly na nulu i rádio na mžik vyplo. Naštěstí to byl jen mžik a hned ještě vedle toho kamionu naskočily do normální polohy. Pak už se to dalších asi 300km nestalo a doufám, že už nestane, ale dost mě to vystrašilo. Žádná hláška na PP ani nic, jen jako by někdo vypnul a zapnul vypínač na elektřinu. Poradí někdo co to bylo? [upravil dne 29.4.09 Ivona] Citovat
Ajdamek Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 třeba špatnej kontakt na baterce, jednou se nám to stalo. Nakonec to vypadlo uplně za pár km. Citovat
Kajo Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 neprsalo nahodou, ze ci niekde nezatiekla voda.. Citovat
Ivona Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Kajo neprsalo nahodou, ze ci niekde nezatiekla voda.. Nepršelo, bylo nádherně Citovat
Ivona Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Ajdamek třeba špatnej kontakt na baterce, jednou se nám to stalo. Nakonec to vypadlo uplně za pár km. Kontakty zkontrolovány a drží jak přilepené, ani skulinka Citovat
Ivona Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Nikdo se s tím nesetkal? Že by nějak rarita? Citovat
Ivona Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: Ivona Nikdo se s tím nesetkal? Že by nějaká rarita? Citovat
Fakir Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: Ivona Nikdo se s tím nesetkal? Že by nějak rarita? Setkal. Mně něco takovýho udělala 206ka, asi dvakrát za těch sedm let. Poprvé to bylo jen na chvilku (rozsvítila se STOPka a všechny kontrolky + budíky spadly na nulu), cca pět vteřin a pak to zase naskočilo. Podruhé se stalo to samý, akorát přístrojovka neukazovala až do odpojení a připojení baterky. V obou případech ale motor normálně běžel, na ten to vůbec nemělo vliv. V paměti závad bylo prd. Mimochodem, v nadpisu píšeš vypnutí motoru za jízdy, ale podle popisu ti jen na chvíli vypadly budíky a motor běžel. Nebo jak tomu mám rozumět? Vypnutí motoru bys během toho předjíždění určitě poznala. Citovat
martinto999 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 ak sa mozem vyjadrit tak takato chyba sa mi stala a mal som povolenu kostru na karoserii vozidla pri motore Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Taky se mi to stalo celkem 2x, bez predchoziho varovani zhaslo vse na palubce, budiky na nulu + radio a automaticka svetla.. trvalo to asi sekundu a pak zas ok vse nabehlo.. docela me to vydesilo.. byl jsem u Peugeota a rekli, ze zkusi nahrat novy software do BSI.. je to asi 3 mesice a zatim ok.. tuk tuk nejake info jsem tehdy nasel v tomhle vlakne [upravil dne 29/4/09 .:toeguep:.] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.