kongen Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Peugeot 307 II s velkym farebnym displejom. Nevie mi niekto poradit ako vypnut automaticke stemnenie displaja ked sa zapnu svetla? Je to pekna vlastnost na noc ale cez den ked sviti slnko nevidim na displaj nic Citovat
Ticcino Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Displej mám obyčejný, ale přes den se světly na tom taky bylo prd vidět. Vyřešil jsem to manuálním zvýšením intenzity podsvícení budíků. Nevím teď, jak jsem to udělal, myslím, že se musí podržet ten čudlík u otáčkoměru... Tím se mění intenzita podsvícení jak budíků, tak počítače. Dal jsem to tak, abych přes den viděl na diplej a v noci mi to nevypalovalo oči... Citovat
kongen Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Presiel som cele menu ale neda sa to vypnut. Bud je na to klavesova skratka alebo to treba spravit z riadiacej jednotky. POMOZTE. dakujem Citovat
Ticcino Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 No nedá se to vypnout. Zkoušel jsi to, co jsem ti radil já? Nastavit intenzitu podsvícení na maximum? To je totiž ve výsledku totéž. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 pokud by to bylo něco jako u 406 tak stačí odpojit drátek a bude to trvale svítit stejně Citovat
vrto Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: kongen Peugeot 307 II s velkym farebnym displejom. Nevie mi niekto poradit ako vypnut automaticke stemnenie displaja ked sa zapnu svetla? Je to pekna vlastnost na noc ale cez den ked sviti slnko nevidim na displaj nic Skus takto: Stlač Menu Configuration Display Configuration Choose Colors A tam si zruš \"Day/Night Automatic\" [upravil dne 29/4/09 vrto] Citovat
kongen Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 to som uz skusil \"Day/Night Automatic\" mam odznacene. Ale ked zapnem svetla hned stlmi display. Uz som nastavil brightnes a contrast naplno. Istotne je to lepsie, ale aj tak na tom displaji za slnka moc nevidno Citovat
vrto Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: kongen to som uz skusil \"Day/Night Automatic\" mam odznacene. Ale ked zapnem svetla hned stlmi display. Uz som nastavil brightnes a contrast naplno. Istotne je to lepsie, ale aj tak na tom displaji za slnka moc nevidno Tak si skoč na diagnostiku do Peugeotu nech Ti nastavia \"denné svetie\" - naštartuješ motor, automaticky sa Ti rozsvietia svetlá, ale displej a palubka sa podsvieti len vtedy ak vonku nie je dostatočné svetlo... čiže displej na radiu svieti normálne a ked sa zotmie samé to pekne prepne a nemusíš nič riešiť... Mne to v Žiline v Peugeot spravili zadarmo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.